dilluns, 18 d’octubre del 2010

El BENJAMÍ acaba el Torneig d'Obertura amb un empat amb gust de victòria‏

Jugat aquest dissabte:
> BENJAMÍ: CFS Molins99 - Penya B. Sant Andreu - 7-7
Aquest empat té gust a victòria per l'esforç realitzat per tots els components de l'equip durant el partit, pel gol als últims minuts i perquè cada dia juguen una mica millor.
El partit començava amb un resultat esperançador pels nostres, ja que obrien el primer quart amb un resultat de 4-1, amb gols d'en Mario (obria el marcador robant la pilota prop de porteria i tancava el primer quart amb un gol de falta directa), de l'Àlex Puga, que després de quedar-se sol a meitat de pista ha corregut i ha encarat al porter, i d'en Joel, que davant del porter va tenir la picardia d'aixecar-li la pilota suaument. A partir d'aquí, els nostres van abaixar una mica la guàrdia, i en els 2 següents quarts vam encaixar dues vegades un 1-3, que donava la volta al marcador i el situava en un 6-7 abans de començar el darrer quart. Els gols en contra eren majoritàriament en mala sortida de pilota al nostre camp, la qual cosa feia que els rivals ens robessin la pilota molt a prop de la nostra porteria. Al segon quart, el Roger marcava en una jugada personal després d'un còrner i feia el 5-3. Al tercer quart, l'Àlex Puga feia un gol molt similar al seu primer, i feia el 6-4. Els darrers 10 minuts van ser els més emocionants del partit, perquè tot i haver-hi un sol gol (el que feia en Joan de Pablo a falta de 4 minuts, després d'un fort xut de puntera des d'uns 9 metres, posant el definitiu 7-7), podria haver passat de tot, ja que va haver-hi força ocasions, en especial per l'equip local, com per exemple un pal que el mateix Joan estavellava quan ja anàvem empatant, a falta de 2 minuts. En definitiva, creiem que es va veure un partit molt bonic i emocionant. Tot i que no hi havia grans variacions tàctiques tant per un equip com un altre, es respirava il·lusió per jugar cada minut al màxim i per aprendre un dia més el nostre esport.
Moltes felicitats a tot l'equip, que cada dia defensa una mica millor. Seguiu entrenant així !
- Van jugar: Mario (2 gols), Àlex Puga (2 gols), Joel (1 gol), Àlex López, Laura, Roger Costa (1 gol), Roger Puga, Eva, Arnau i Joan (1 gol). Van venir a veure el partit l'Albert, el Pau i l'Àlex Martínez.