dissabte, 23 d’octubre del 2010

Derrota del SÈNIOR "A" i ALEVÍ "A", empat del SÈNIOR "B" i victòries del JUVENIL, INFANTILS "A" i "B" i de l'ALEVÍ "B"

> ALEVÍ "B": CE Abrera - CFS Molins99 - 2-4
Tercer partit jugat i nova victòria de l'Aleví "B" davant l'Abrera CE, el que ens permet continuar als primers llocs de la classificació. Un partit jugat amb moltes ganes i una bona defensa de part de tot l'equip. L'Albert Pagés va tenir moltes oportunitats però no van arribar a entrar. El nostre porter, l'Alex Marin, va fer unes aturades molt bones. La primera part va ser molt emocionant amb un joc i unes jugades que dia dia les van millorant. Veiem que en aquest equip van tots a una i no es queden enrere. Moltes Felicitats i a seguir així CFS Molins 99.
- Pel CFS.Molins 99 van jugar: Àlex Marín (p), Pau, Ferran, Sergi, David (2 gols), Victor, Javi, Àlex Moreno (1 gol), Albert , Nil i Jaume (1 gol).

Equip Sènior "A" a la mitja part del partit a Collbató. El resultat en aquells moments era de 0-2.

> SÈNIOR "A": Palson Collbató - CFS Molins99 - 4-3
Aquesta tarda, l'equip Sènior "A" ha jugat el seu partit en una pista exterior, més pròpia dels anys 60 que del segle XXI. Això sí, la vista a la muntanya de Montserrat era fantàstica, però no era una pista pròpia d'un partit de 1a Divisió Territorial. Si la Federació obliga a jugar en una pista coberta, perquè s'ha jugat en aquestes condicions, sense marcador de temps, ni de faltes, ni de gols, ni banqueta pels reserves i cos tècnic ? Hi ha ajuntaments que no gasten ni un duro per l'esport i els seus equips han de jugar en condicions pròpies de països del tercer món.
Primera part perfecte dels nostres, que han sabut frenar a un gran Collbató ple de jugadors que han jugat en categories nacionals. Hem estat molt bé en defensa i en Victor G. també ha estat molt encertat entre els tres pals. El primer gol l'ha marcat en Borja, al minut 5, amb un xut des de la banda esquerra. El segon gol, al minut 12, s'ha iniciat amb una gran jugada d'en Sergi per la banda esquerra, que ha assistit al Ruben perquè marqués el 0-2, en que ha acabat la primera part. A la segona, el Collbató ha sortit molt fort i ha posat en dificultat la porteria d'en Rafa. Fruit d'aquest domini local ha arribat el 2-1 al minut 7. El partit era un anar i tornar constant entre les dues porteries i en una jugada desafortunada ha arribat l'empat a 2. Carregats els dos equips amb cinc faltes, ha estat el Collbató que ho ha aprofitat primer, marcant el 3-2 des dels 10 metres, després que en Rafa aturés la pilota al primer llançament. L'empat a 3 també ha arribat des dels 10 metres, quan el porter local ha aturat el llançament d'en Joan Torelló, però no ha pogut fer res davant del xut d'en Ruben, que ha aprofitat perfectament el rebuig. El Molins ha estat valent i per totes ha intentat la victòria, jugant de cinc. Fins a tres ocasions clares hem tingut per aconseguir la victòria, però finalment, faltant pocs segons per acabar el partit, ha estat el Collbató, que ha marcat el definitiu 4-3, des del mig de la pista i a porteria buida. Res a retreure als nostres jugadors, que ho han donat tot i han fet un gran esforç, però no han tingut la sort suficient per aconseguir la victòria que tant han buscat. Molts ànims a tots.
- Han jugat: Victor Gonzàlez (p), Jorge, Sergi, Borja (1 gol), Josep, Joan Torelló, Ruben (2 gols), Albert i Rafa (p).

> SÈNIOR "B": CFS Molins99 - Ciutat de Berga - 2-2

Empat just entre dos equips molt joves. El partit ha estat molt igualat i els dos equips han tingut oportunitats per decantar la balança cap al seu costat., La primera part ha acabat amb empat 1-1. El gol l'ha marcat en Ruben. A la segona, en Carles ha marcat el 2-1, al minut 11 i poc després el Berga ha empatat a 2. ` - Han jugat: Victor Sanmartín (p), Jordi Bosom, Ruben, Xavi, Jordi Sanchez, Carles, Aniol i Marc (p).

> JUVENIL M.: CFS Molins99 - FS Castellbisbal - 8-1

Casualment avui s'enfrontaven a La Sínia els dos equips que la darrera temporada van lluitar fins al final per aconseguir el títol i que finalment es va emportar el Castellbisbal, encara que empatat a punts amb nosaltres. Afortunadament, al final, els dos equips han pujat de categoria i tornen a ser al mateix grup. Com es pot veure en el marcador, el partit ha estat un passeig pels nostres. Gran partit del nois de l'Oriol Cortijo, que van mantenir una gran intensitat durant tot el partit, que va quedar demostradíssim quan es va iniciar el partit, ja que al segon 4, van marcar el primer gol, després de robar una pilota. Durant la primera part els jugadors van fer una forta pressió a tota la pista, cosa que va complicar moltíssim el joc del Castellbisbal. Al final dels primers 25 minuts el resultat va ser de 5 - 0. A la segona part, es va mantenir la mateixa tònica, el FS Molins99 seguia dominant plàcidament, tot i que es va passar a una defensa agressiva a mitja pista. Tot i això, el resultat fou més curt i va concloure la segona part amb un 3-1. Destacar que tots els jugadors de pista del FSMolins 99 van aconseguir un gol: Adrià Español (1), David (2), Christian (1), Sergio (1), Jordi(1), Enric Moya (1). Ara només queda mantenir aquesta línia durant tota la temporada i seguir treballant de valent. Felicitats i Força Molins99 !

> INFANTIL "A": FS Babar - CFS Molins99 - 3-4

Els dos equips han començat amb una defensa molt avançada. En una sortida de pressió, a l'inici del partit, el Marcel ha tret directament a pívot, i l'Arnau Muñoz ha fet el primer gol del Molins99 d'un xut fort de fora de l'àrea. Tota la primera part ha estat bastant semblant, tot i que hem de destacar la bona defensa que han fet els nostres de la que han derivat algunes ocasions clares. Però a falta d'un minut per la fi de la primera part, des d'una falta indirecta, per 4 segons del porter, han empatat el partit. A la represa, l'equip rival ha sortit més endollat, però el Molins s'ha refet i s'ha tornat a avançar amb dos gols de l'Arnau Muñoz i de l'Òscar Quesada, col·locant el 3-1 al marcador. Després d'un temps mort, el Babar s'ha enfortit i ha posat al nostre equip en problemes, tant que han fet dos gols més i ens han empatat a 3. El Molins99 ha continuat amb la seva filosofia i ha creat ocasions després de trenar diferents jugades, fins que, quan quedaven 5 minuts, s'ha fet l'últim gol del partit que ha donat la victria a l'equip molinenc. Els últims minuts s'ha mantingut un bona defensa alternant pressió i mitja pista.

> INFANTIL "B": FS Cardedeu - CFS Molins - 2-3

Partit on el Molins ha sortit molt apagat i semblava que no estava en el partit, arràn d'això ha arribat el 1r gol dels locals, en una treta de banda, precedit d'un desajust defensiu. El Molins seguia apagat, però volia fer-se amb el control del partit. Les jugades d'atac anaven sortint i es començava a arribar a la porteria, però el Cardedeu al contraatac obligava a l'Òscar Carrasco a fer aturades de mèrit. Els jugadors de l'Àlex han començat a ordenar més el seu atac i han començat a dominar el partit, però la defensa seguia adormida i amb falta d'agressivitat. El Cardedeu ha enviat 2 pilotes al pal. A la mitja part s'ha arribat amb 1-0 al marcador. La 2a part, ha començat amb el Molins ajustant la línia defensiva i sortint a pressionar. Aquesta pressió ha donat els seus fruits, ja que els locals no han aconseguit sortir de la seva meitat de pista i han regalat o perdut fàcilment la pilota. Gràcies a això, cada atac del Molins s'ha convertit en una ocasió clara. Però no ha sigut fins el minut 5 que no s'ha aconseguit empatar, per mitjà d'en Pau Llopart, deprés d'una assistència d'en Bernat Ferrés. El partit ha seguit amb la mateixa tònica, però amb un Cardedeu que en alguna jugada aïllada aconseguia crear perill que en Marc Forés desactivava. El Molins ha seguit insistint i en una jugada de còrner, en Bernat Ferrés ha aconseguit posar al Molins per sobre al marcador (minut 13). El Cardedeu ha decidit anar pel partit i ha arribat a la porteria més sovint, però el Molins ha seguit amb la mateixa dinàmica i ha aturat els atacs rivals, sortint a la contra i fent lluir al porter local. Al minut 19, en una pilota morta a 10 metres, el Cardedeu ha empatat amb un fort xut, però el Molins no s'ha arronsat i només 4 minuts més tard, al minut 23, l'Alejandro ha aconseguit el definitiu 2-3.

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - Acció Sant Martí - 4-7

> ALEVÍ "D": FS Sant Climent - CFS Molins99 - 8-5 (amistós)