dissabte, 2 d’octubre del 2010

Futbol sala de FESTA MAJOR

L'ALEVÍ "B" fent pinya a Gelida, on van guanyar 3-7.

Els tres equip federats (INFANTIL "A" i "B" i ALEVÍ "B"), que començaven avui la LLIGA, han guanyat els seus respectius partits.

L'INFANTIL "A" després de guanyar el seu partit.

> INFANTIL "A": CFS Molins99 - Jesús i Maria de Sant Gervasi - 6-1
Bon partit avui a casa del nostre Infantil A, que ha dominat al Jesús Maria CE “B” per 6 gols a 1.
El partit ha estat dominat clarament pels nostres, que ja en el minut 2 de partit han obligat al porter contrari a cedir còrner a xut d’en Miki
Fruit d'una contra, robant al pilota al mig camp, l’Arnau ha fet l’1-0. Més endavant, ja sobre el minut 18 de la primera, en Miki ha rematat a gol, desprès una bona jugada del Jordi Lucas.
A la segona part ha continuat la pressió sobre els contraris, i al minut 2 l’Oscar Q. ha robat una pilota que ha estavellat al pal, perquè l’acabes rematant a gol en Jordi Lucas; era el 3-0. Poc desprès era en Ferran que ha driblat al porter i ha marcat el 4-0.
A partir d’aquí el Jesús Maria ha fet una tímida reacció fent pressió sobre la nostra sortida de pilota i ha aconseguit marcar el gol de l'honor 4-1. Han estat uns minuts de desconcert en defensa, ja que ells pressionaven molt amunt i als nostres els costava desfer la pressió i sortir amb la pilota jugada des del darrera. Finalment però el Molins ha reaccionat bé, i en el minut 21 una banda treta pel Miki, ha posat una pilota en avantatge clar per l’Arnau que ha marcat el 5-1, d’un xut ras ajustat al pal. Poc després, el nostre porter Marcel ha servit una pilota llarga que en Miki ha rematat a gol després del rebuig inicial del porter contrari, establint el 6-1 definitiu.
En resum bon partit en atac i primers tres punts de la lliga, una bona manera de començar la competició.
Han jugat O. Carrasco, Arnau, Ferran, Miquel i Quim (de sortida), Marcel, Bernat H, J. Lucas, Bernat F i O. Quesada.
Han fet els Gols: Arnau(2), Miki(2), J.Lucas(1), Ferran(1)

> INFANTIL "B": Manlleu - CFS Molins99 - 3-6
S'ha vist un bon partit dels nostres, que han intentat tocar-la en tot moment. El rival, això si, ha deixat jugar durant tot el partit i això ha permès arribar a porteria en bastantes ocasions. Al final del partit, ens hem relaxat, i ens han marcat els 3 gols en jugades seves molt ràpides. Ens quedem amb els tres primers punts d'aquesta lliga, que era el primer partit.

> ALEVÍ "B": FS Gelida - CFS Molins99 - 3-7
Primer partit de lliga guanyat al camp del Gelida,un partit interessant amb moltes ocasions de gol. El porter del Gelida n'ha aturat moltes.
Els nostres varen fer un partit molt intens i van posar moltes ganes, ens van fer disfrutar.
Aquesta temporada tenim delegat nou, en Xavi Marin.

Els gols els van fer: David Moreno (2), Àlex Moreno (1), Albert Pages (1), Sergi (1), Jaume (1) i Javier Marin (1).

Equip CADET que ha guanyat 0-6 a Gelida.

> CADET: FS Gelida - CFS Molins99 - 0-6
Victòria clara i contundent dels nostres cadets que s'ha desfet fàcilment del Gelida. A la primera part s'ha jugat bastant bé i el marcador ha acabat amb un clar 0-5. La segona ha estat més igualada i només hi ha hagut un gol més. Malgrat la victòria, en Ruben no estava massa satisfet perquè no s'ha practicat prou bé el que s'entrena durant la setmana.
- Han jugat: Javi (p), Jordi (p), Isaac, Raul (1 gol), Marc Montaño (1 gol), Arnau Molins (2 gols), Adrià Soto (2 gols) i Marc Antoni.
- Àrbitre: Carles Oller.
- Entrenador: Ruben.
- Auxiliar i Delegat: Nico i Jaume.

> SÈNIOR "A": CFS Molins99 "A" - San Lorenzo - 2-4
Primera part pel Molins (2-1) i segona pel Sant Llorenç. A la 1a part hi ha hagut bastants ocasions de gol per part del nostres i s'ha perdonat. Els gols els han marcat en Ruben i en Paco. A la segona part no hem tingut tantes ocasions i el Sant Llorenç ens ha empatat el partit al minut 12. Un minut després, ha tingut lloc la jugada clau del partit: en Rafa ha sortit a rebutjar una pilota a fora de l'àrea i s'ha emportat pel davant a un jugador contrari. L'àrbitre ha expulsat al Rafa i amb superioritat numèrica, el Sant Llorenç ha marcat el 2-3. Aleshores, jugant de cinc, el Molins ha tingut vàries ocasions per empatar, però el porter contrari ho ha impedit. La maledicció no ha acabat aquí, ja que a un minut i mig pel final del partit, l'àrbitre ha tornat a expulsar al porter del Molins, en aquest cas en Victor G., per unes mans fora de l'àrea. En Sergi ha acabat jugant de porter i fent una gran aturada. Poc abans, el Sant Llorenç havia marcat el definitiu 2-4.
- Han jugat: Victor G. (p), Rafa (p), Borja, Pepo, Coco, Manolo, Ruben (1 gol), Albert, Jorge, Paco (1 gol) i Sergi.
- Entrenador: Victor Medina.
- Ajudant: Raul.

> SÈNIOR "B": Esparreguera - CFS Molins "B" - 7-3
Fins a 4 minuts pel final, el resultat era de 3-3. Unes quantes errades defensives han fet que al final el marcador fos clar pels locals.
Els gols els han marcat: Àlex (2) i Aniol.

> JUVENIL Masc.: CFS Molins99 - Esquitx S.Sadurní: 3-5

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - Olímpic La Floresta - 1-5
Partit amistós contra un dels equips que el Molins tindrà a la lliga. Derrota clara provocada per un bon joc dels visitants, junt amb un dia no gaire inspirat de cap dels nostres. Tot i això el Molins ha tocat bastant sobretot en determinats moments i ha creat moltes ocasions, que no s'han materialitzat. A la lliga, tot serà diferent.

> ALEVÍ "C": CFS Molins99 - Los del Atlas - 3-6

> ALEVÍ "D": CFS Molins99 - Futsal Cervelló - 2-12

> BENJAMÍ "A": FS Cornellà - CFS Molins - 7-1

Esperem les cròniques dels nostres corresponsals.