dilluns, 18 d’octubre del 2010

L'ALEVÍ "B" segueix amb pas ferm i guanya 8-1 a l'AE Martorell

L'Aleví "B", aplaudint al públic, després de la còmoda victòria, contra l'AE Martorell.

> ALEVÍ "B": CFS Molins99 - AE Martorell - 8-1
Segon partit i nova victòria de l'Aleví "B" davant el Martorell Assoc.Esportiva, el que ens permet continuar als primers llocs de la classificació.
Victòria fomentada en una gran defensa que ens va permetre sortir amb ràpides contres i que van fer que al final del primer temps anéssim guanyant per un clar 4 – 0.
Només a la represa de la segona part i durant uns pocs minuts ens vam descontrolar una mica, el que va fer que el Martorell marqués el seu únic gol, però, a partir d´aquí, és va tornar a la solidesa defensiva de la primera part, fins a establir el resultat final de 8 – 1.
- Pel CFS.Molins 99 van jugar: Àlex Marín (Porter), Sergi, David (2 gols), Victor, Javi (1 gol), Àlex Moreno (1 gol), Albert (1 gol), Nil i Jaume (3 gols).