El jove JUVENIL Femení perd 3-6 en el seu debut de pretemporada

Les noies del Juvenil, escoltant les explicacions del Borja
CFS MOLINS 99 – 3   FS CORBERA – 6
El Juvenil Femení s’estrenava en un amistós aquesta temporada amb un equip molt jove, ja que 6 de les components encara tenen edat Base.
Després d’uns dies d’entrenament tocava posar en pràctica el que s’ha treballat. Les noies van sortir a pressionar al rival tot el partit, al principi semblaven nervioses però poc a poc aquesta sensació va desaparèixer. Les locals en general pressionaven bé però en alguns moments no ho van aconseguir, normal a aquestes altures de temporada, i així va arribar el perill del FS Corbera. En una jugada llarga les visitants van aconseguir avançar-se al marcador 0-1.
El gol en contra no va afectar a les molinenques que van accentuar més la seva pressió, fruit d’aquesta lluita la Laura Vilà  va firmar l’empat a 1, després de superar a la portera en un u contra u. En una de les pèrdues de pilota a mitja pista el FS Corbera va fer l’1-2 abans d’anar al descans.
A la represa es va seguir amb el guió de la primera part, pressió de les noies i alguns contraatacs del FS Corbera. Després d’aclarir conceptes a la mitja part les locals van aconseguir capgirar el marcador amb gols de la Laura Oliva i Laura Vilà (3-2), demostrant que vendrien cara la seva pell.
Gràcies a una falta vora de l’àrea les visitants van empatar el partit a 3 gols. El Juvenil Femení seguia acumulant oportunitats però sense materialitzar-les, cosa que si va fer el FS Corbera fent 3 gols més per acabar tancant el resultat amb un 3-6.
Cal destacar el sacrifici de totes les jugadores i les ganes que van posar durant tot el partit, intentant i per molt moments aconseguint posar en pràctica els conceptes treballats. Destacar també la gran actuació de la nostra portera, Aina, que va fer un munt d’intervencions de mèrit, felicitats!
Queda més d’un mes per començar la competició, a seguir treballant que hi ha molta feina! Ànims noies!!
Han Jugat: Aina (Portera),  Isa, Laura Vilà, Júlia, Laura Oliva (5 inicial),  Clara Docón, Iraima, Jessica, Raquel i Valeria.
Han Marcat: Laura Vilà (2 gols) i  Laura Oliva (1 gol).