diumenge, 23 de setembre del 2012

L'INFANTIL "A" comença la lliga amb un empat (3-3) a la pista del Terra Negra

CE Terra Negra - CFS Molins99: 3-3
Primera part dominada pels nois de l'Àlex. El primer gol l'ha marcat en Ferran Carrasco, amb una molt bona jugada de paret. El segon gol nostre se l'han marcat els locals en pròpia porta, en un desafortunat refús. Abans del dscans, el Terra Negra ha escurçat distàncies, fent l'1-2. A la represa, en una jugada on la nostra defensa no ha sabut refusar correctament, ens han marcat l'empat a dos (2-2). De sweguida, els molinencs s'han tornat a avançar en el marcador, amb un altre gol del Ferran Carrasco, però el Terra Negra ha aconseguit l'empat a 3, a falta d'un minut pel final, en gol de falta directa.
En general podem dir que l'equip ha estat molt bé i amb una mica més de sort, segur que s'hauria endut els tres punts. Molts ànims a tots.