dissabte, 8 de setembre del 2012

Un gran SÈNIOR "A" guanya 6-3 a l'Esparreguera, aquesta tarda a La Sínia.

Els nois del Jorge Rubio, a la mitja part del partit.
Molt bones sensacions està donant el Sènior "A" del Jorge Rubio en aquest començament de pretemporada. Jugant amb moltíssima intensitat, pràcticament no han deixat trenar cap jugada als de la passió. En una primera part de vertígen, els nostres se n'han anat al descans amb un clar 3-0, que ha quedat curt pel que s'ha vist damunt la pista. La segona part ha començat amb la mateixa pressió i intensitat i als dos minuts el marcador ja reflectia un clar 5-0, a favor dels molinencs. Al final, obviament els nostres han afluixat una mica i els forasters han pogut maquillar una mica el marcador amb un 6-3 final. A destacar el nou fitxatge d'aquesta temporada, en Fran, que ha fet un molt bon partit i ja sembla plenament integrat entre els nous companys. Fran, benvingut al club !
Han jugat: Víctor G., Ivan, Sergi (1 gol), Àlex (1 gol), Ruben (2 gols), Xavi, Fran (1 gol), Paco, Pepo, Borja, Isaac (1 gol). En Josep i en Jesús també hi eren, però no han jugat per estar lesionats.