dissabte, 22 de setembre del 2012

El SÈNIOR "A" pateix, però finalment esclafa (11-5) a l'ESTEL Vallseca

Concentració abans de començar el partit.
Entretingut partit el que hem vist aquesta tarda a La Sínia entre els locals i el FS Estel Vallseca. Inici espectacular dels deixebles del Jorge Rubio, que al minut 8 ja guanyaven clarament per 4-0. El joc de pressió constant i asfixiant dels molinencs no deixava respirar als barcelonins. Els nois del Rubio s'han pres uns minuts de relax i això ho ha aprofitat l'equip del barri d'Horta-Guinardó per escurçar diferències en el marcador i situar-se 4-2, a sis minuts per acabar la primera part. Un gran gol de l'Ivan ha deixat el marcador de la primera part en un clar 5-2. A la represa, els de can Fanga s'han posat les piles i han començat a fer un molt bon futbol sala i han posat en dificultats als blaus. Aquest domini els ha empès fins a l'empat a cinc, a mitjants de la segona part. El fantasma de la remuntada ha aparegut a La Sínia, però aquest empat a cinc ha despertat a la bèstia i els molinencs han tornat a dominar la situació fins arribar al marcador final de 11-5. A destacar el "pòker" de gols del Fran i el "hat-trick" de l'Ivan. La lliço que hem après és que no podem relaxar-nos ni un minut, perquè en aquesta categoria hi ha jugadors de molta qualitat que et poden amargar fàcilment el partit. Sort que la capacitat de reacció dels nostres és il.limitada.
Han jugat: Víctor G. i Alfonso (porters), Fran (4 gols), Ruben, Paco (2 gols), Borja, Isaac (1 gol), Àlex (1 gol), Ivan (3 gols), Agus, Josep i Jesús.