diumenge, 16 de setembre del 2012

El SÈNIOR "A" segueix amb bon peu la pretemporada. Avui ha guanyat 12-3 al Juvenil Nacional del Sala 5 Martorell

Els nois del Jorge Rubio van sumant victòries en aquesta pretemporada i avui la víctima ha sigut el Juvenil Sala 5 Martorell, equip de Nacional. La primera part ha sigut molt igualada, amb un Martorell que ha plantat cara als molinencs. S'ha arribat a mitja part amb un ajustat 3-2. A la segona, tot ha estat més fàcil pels locals, ja que en cinc minuts ja havien marcat 4 gols més. Al final, el marcador de 12-3 ha reflectit el total domini dels blaus. En Xavi s'ha estrenat com a golejador jugant amb el Sènior "A" i l'Àlex ha repetit hat-trick. A destacar el bon paper dels nostres porters, en Víctor G. i l'Alfonso, que junt amb en Víctor S. i el Josep estan fent una molt bona pretemporada.
Han jugat: Víctor G. i Alfonso (porters), Isaac, Josep, Sergi (1 gol), Paco (1 gol), Fran (2 gols), Àlex (3 gols), Borja (1 gol), Ruben (2 gols), Ivan (1 gol) i Xavi (1 gol).
L'Esparver deixa de fer les cròniques del Sènior "A". El nou cronista serà l'Onofre Esmunyit.