dissabte, 22 de setembre del 2012

Un desdibuixat JUVENIL "A" perd (3-4) davant la Penya Esplugues

Acabant l'escalfament, abans del partit.
Els nois del Jordi Solís avui no han tingut el seu dia i han perdut merescudament davant el Penya Esplugues. En la primera part s'ha vist bon joc i moltes ocasions de gol. El marcador (1-3) no ha reflectit els mèrits dels molinencs. A la segona part, el guió ha canviat completament i els espluguencs han sabut aprofitar el mal joc dels nostres, donant la volta al marcador i enduguent-se una merescuda victòria (3-4). Els molinencs han fet un joc trist i desdibuixat i no han sabut capgirar la situació. Estem en pretemporada i no s'ha de dramatitzar. De ben segur que els nois han pres bona nota de la desfeta i sabran donar-li la volta a la truita. Molts ànims a tots!!!
Han jugat: Jordi i Javi (porters), Guti (1 gol), Isaac, Raul, Marc A., Arnau, Marc M. (1 gol), Cris, Ale i Manel.
A mitja part, els nois semblaven molt cansats.