diumenge, 23 de setembre del 2012

Les noies segueixen amb la pretemporada. Ahir dissabte van jugar l'equip JUVENIL contra el SÈNIOR.

CFS MOLINS 99 (CAD/JUV)  8   -   CFS MOLINS 99 (SENIOR FEMENÍ) –  0
Aquesta tarda a La Sínia un partit més de preparació en front unes velles conegudes, les noies d’en Borja contra les noies del nostre Sènior femení, ara entrenades per l’Ivan.
La feina dels entrenaments va donant els seus fruits i s’ha fet una molt bona pressió en defensa, tot i que al haver només 2 canvis, al final de la primera part en Borja ha demanat jugar defensant a mitja pista.
En atac les coses han sortit molt bé. La primera part ha acabat amb un 3-0 en el marcador, i el resultat al final del partit ha estat de 8-0.
Les noies han fet un bon partit avui posant-li les coses molt difícils a l’equip Sènior, al que encara li falta rodatge per anar integrant els tres nous fitxatges.
Han Jugat: Aina (Portera),  Iraima, Jessica, Anna, Laura V, Laura O, Clara.
Han Marcat: Laura O.(3 gols), Laura Vilà (2 gols), Anna (1 gol), Clara D (1gol) i Jessica (1gol)