diumenge, 5 de maig del 2013

CAMPIONS !!! El SÈNIOR "A" es proclama CAMPIÓ guanyant per 7-5 un partit vibrant contra el Gelida.

La presentació dels equips
L'excel.lent aspecte de la grada de La Sínia
Els nois del Jorge Rubio

SÈNIOR "A":
CFS MOLINS 99 - FS GELIDA INDUSTRIAL: 7-5
El somni s'ha fet realitat: el SÈNIOR "A" del CFS MOLINS 99 s'ha proclamat CAMPIÓ de lliga del Grup 2 de Preferent Catalana.
Jornada històrica pel CFS Molins 99, que ha assolit la fita més important de la seva curta història.
Amb la presència de l'Alcalde Joan Ramon Casals, del Regidor d'Esports Xavi Paz i de les càmeres del Viu Molins, els molinencs han demostrat el perquè són campions de Preferent.
El Gelida ha estat un molt digne rival pel millor equip de la lliga i ha posat les coses molt difícils. La primera part ha acabat amb un igualat 3-3, amb gols del Ruben, Ivan i Fran. Els jugadors molinencs es mostraven una mica nerviosos degut a la responsabilitat de viure una jornada històrica, però de mica en mica han anat perdent el respecte al partit i jugant com saben.
En el minut 7 s'ha avançat 0-1 el Gelida. En Ruben ha empatat (1-1) en el minut 8, a passada del Fran. L'Ivan ha fet el 2-1 en el minut 15. L'empat a 2 ha arribat amb un gol en pròpia porta. En Fran ha marcat el 3-2 en el minut 17 i el Gelida ha empatat en el minut 19.
La segona part ha estat un festival de bon futbol sala. En Ruben ha fet el 4-3 en el minut 3. Dos minuts més tard, en Borja ha marcat el 5-3. No ha afluixat el Gelida, que ha marcat el 5-4 en el minut 5. En Fran, de doble penal, ha fet el 6-4 i en Ruben, a passada de l'Isaac, ha marcat el 7-4. El Gelida ha tancat el marcador, de doble penal, fent el definitiu 7-5.
El partit ha estat a l'alçada de les circumstàncies i tothom ha pogut veure futbol sala de gran qualitat, una mostra del que gaudirem la propera temporada.
Després de celebrar-ho amb cava i passar per la dutxa a més d'un, els jugadors molinencs han anat a celebrar-ho amb un sopar.
A DISFRUTAR DEL FANTÀSTIC MOMENT.
La grada jove ha tornat a animar com mai
Els jugadors després del partit
Els jugadors celebrant-ho amb els més petits
Han jugat: Josep R., Ruben (3 gols), Jesús, Ivan (1 gol), Borja (1 gol), Sergi, Isaac, Fran (2 gols), Agus, Paco, Pepo i Víctor.
Lesionats: Àlex i Alfonso.

Recordem a tots els jugadors i tècnics que han col.laborat durant la temporada amb el SÈNIOR "A":
Aquests són els escollits per a la glòria:

- Entrenador: JORGE Rubio.
- Delegat: JOAN Sanmartin.
- Entrenador de porters: ORIOL Cortijo "URI".
- JUGADORS:
1- VÍCTOR Sanmartín.
5- RUBEN Garcia
6- JESÚS Gonzàlez (Capità).
7- IVAN Rodríguez.
8- ÀLEX Sanchez.
9- BORJA Carasusan.
10- JOSEP Canals "PEPO".
11- PACO Martínez.
14- SERGI Areny.
15- ALFONSO Zambrano
15- AGUS Garabito.
17- ISAAC Usieto.
23- FRAN Garcia.
També han jugat alguns partits:
13- JOSEP Rodríguez.
- XAVI Rodríguez.
- JORDI Riera.
- DAVID Garcia.
- MARC Montaño.
- ARNAU Molins.
I molts altres que han col.laborat i ajudat en els entrenaments.
MOLTES FELICITATS A TOTS !!!

El gol de doble penal del FRAN

Crònica de l'Onofre Esmunyit.

3 comentaris:

Pitt ha dit...

Un ascens mai és el resultat del treball d'un sol individu, però jo crec que el club i els simpatitzants han d'agrair al jugador Jesús González tot l'esfoç i dedicació a aquest jugador que ja hi era quan l'equip jugava a les categories mes baixes com Tercera Catalana per aquelles pistes descobertes, i que avui ha estat quan l'equip ha arribat a la màxima categoria catalana. Demano que quan es retiri, la seva samarreta s'hauria de retirar amb ell. Felicitats campió.

CFS Molins 99 ha dit...

Quanta raó tens Piti.

CFS Molins 99 ha dit...

Aquest ascens és el fruit del treball de molta gent, que des del mes de maig del 1999 han anat passant pel nostre club: jugadors, tècnics, junta, famílies, afició, ajuntament .. A tots ells, moltes gràcies.