L'INFANTIL "A" segueix sumant i s'assegura pràcticament la 3a plaça

INFANTIL "A":
CFS MOLINS 99 - DMS SARRIÀ: 9-1
Els infantils tornen a sumar 3 punts que gairebé sentencien la 3a plaça.
La primera part, i en general tot el partit, ha estat dominat pels nostres, grans estones de possessió amb una mica de desencert quan tocava buscar profunditat en atac, tot i així s'arribava a porteria amb certa facilitat, però costava ficar-la. Ens posem 1-0 i el guió segueix sent el mateix fins que, en una jugada molt desafortunada, ens fan l'empat, això h propiciat que ens despertessim i en les dues possessions següents ens posem 3-1 amb el que s'arriba a la mitja part.
La segona part comença amb un Molins més enfocat a acabar les jugades i a no deixar als rivals acostar-se a porteria, tot i que, alhora de pressionar hi havia, en algún moment, certa descoordinació que provocava que els visitants estiguessin més còmodes del que s'ha acostumat a veure, tot i això, un parcial de 6-0 els ha deixat KO.
Gols: 2 Joan Fradera, 2 Joan Pitarque, 2 Gerard, 1 Jaume, 1 Eric i 1 Víctor