dissabte, 18 de maig del 2013

El JUVENIL "A" escombra de la pista al Maristes i el guanya 7-1

JUVENIL "A":
CFS MOLINS 99 - MARISTES SANTS LES CORTS: 7-1
En el millor partit de la temporada, el JUVENIL "A" ha guanyat molt clarament al Maristes, un dels millors equips del grup. De ben segur que avui els nois de l'Òscar González han fet la millor primera part de la temporada, ofegant al contrari i no deixant-lo trenar cap jugada d'atac. Amb un pressió asfixiant i una ràpida recuperació de la posició, els molinencs han donat senyals de gran orgull i de gran qualitat futbolística. El 3-0 d'aquesta primera part no ha fet justícia, ja que pels mèrits d'uns i altres, el resultat hauria d'haver estat molt més a favor nostre. Fins a 21 vegades els molinencs han xutat contra la porteria rival. Els gols de la primera part els han marcat: Ale (minut 7), Adrià (minut 8) i Isaac (minut 21) amb la col.laboració d'un defensa visitant. A la segona part hem tornat a veure un Molins molt endollat, encara que amb menys forces, degut al cansament que ha suposat el jugar amb només dos canvis. En Raul ha fet el 4-0 en el primer minut. Els visitants han marcat de penal (4-1), un minut més tard. El millor golejador del grup, en Marc Montaño, ha marcat el 5-1 i el 6-1. L'Isaac ha tancat el marcador (7-1) amb un gran gol, per l'escaire, quan només faltava un minut per acabar el partit. Llàstima que ara s'acaba la temporada, ja que aquest equip sembla un altre i ens quedarem amb les ganes de veure com remunta el vol. Torna a ser un equip alegre i que disfruta jugant a futbol sala. Tots els jugadors saben treure el millor d'ells mateixos i això es nota damunt la pista.
MOLTES FELICITATS EQUIP !
Han jugat: Javi, Jordi, Ale (1 gol), Marc M. (2 gols), Isaac (2 gols), Arnau, Adrià (1 gol) i Raul (1 gol).