Un INFANTIL "A" molt superior li fa 16 gols a l'Abrera

Quin tros d'equip !
INFANTIL "A":
FS ABRERA - CFS MOLINS 99: 1-16
Gran partit de l'Infantil A a Abrera el jugat dissabte, aquest enfontrament correspon a la jornada 28 que s'hauria d'haver jugat el dia 2 de juny, però es va avanaçar de data.
Vam començar amb unes ganes bojes d'anar a pel partit, però sempre amb molt d'ordre i ganes de fer bé les coses, els petits errors que es cometien en la pressió en els últims partits van ser eliminats totalment i els jugadors van oferir un nivell de pressió al rival impecable, obligant-los a perdre la pilota ràpidament i deixar-nos opcions molt clares de gol. La clau del partit va ser la tranquil·litat alhora de jugar i a la ràpida recuperació de pilota que feia que els de l'Abrera no aconseguíssin passar de mitja pista. Gràcies a això, el resultat a la mitja part era de 0-6.
A la segona part més del mateix, el Molins sense treure el peu de l'accelerador i l'Abrera trobant-se cada cop més incòmode i cansat per intentar aturar els atacs constants molinencs, cosa que va a dur a un parcial de 1-10 en aquesta segona part.
Destacar la predisposició oferta per tot i cada un dels jugadors que, tot i anar guanyant amb una diferència abismal, no es van relaxar i van seguir treballant igual de bé per treure el màxim profit als atacs.
També dir que, en cas de treure un punt en els pròxims dos partits, s'assolirà matemàticament la tercera plaça de la competició, cosa que, vist el nivell dels dos equips capdavanters de la lliga, té molt de mèrit. Tot i que només faci falta 1 punt dels pròxims 6, no cal dir que aquest nanos ho donaran tot per treure els 6 punts possibles i tancar una temporada molt bonica.
Gols: 5 Joan Pitarque, 4 Gerard Pijuán, 2 David Moreno, 2 Joan Fradera, 1 Pau Cinca, 1 Albert Pagès i 1 Eric García