dissabte, 4 de maig del 2013

El CADET "A" no es cansa de guanyar: avui 5-2 davant el Claret.

CADET "A":
CFS MOLINS 99 - CFS CLARET: 5-2
Partit entre dos equips de la part alta de la classificació, i que el Molins99 l’ha resolt gràcies a una magnífica primera part on ha passat per sobre l’equip rival.
Bona, molt bona primera part dels nois del Rubén, que han ratllat la perfecció. Gran intensitat defensiva, joc de qualitat al primer toc, arribant a l’àrea rival amb facilitat, i practicant un futbol sala que ha fet les delícies del públic que ha assistit al Pavelló de la Sínia.
I no ens cansem de repetir-ho, quan aquest equip juga així, sols hi pot haver un resultat. Els gols han anat caient de manera inexorable: Quim (m.8 ), Alex (m.19), Miquel (m.22) i Luís (m.24), tancant una primera part amb un 4-0 que gairebé liquidava el matx.
A la segona part, l’equip de Gràcia ha jugat tota l’estona amb porter-jugador, i els nostres s’han tirat enrere, dedicant-se a contenir els atacs del rival.
El Claret s’ha posat 4-1, però l’Oriol ha aconseguit el 5-1 (m.18), que ampliava el marcador. Gairebé al final, ens han marcat el 5-2, en què ha acabat el partit.
Aquesta és la novena victòria de la segona volta, en nou partits jugats, d’un Cadet A que està endolladíssim, amb una progressió enorme, i que juga molt convençut del què fa.
A més, la victòria permet assegurar el tercer lloc, i somiar, perque no, en el segon lloc, tot i que això depèn de resultats de tercers.
Resten dos partits per acabar la lliga, i passi el que passi, aquest equip haurà completat un campionat molt bo. El primer partit d’aquí dues setmanes, és el darrer partit a la Sínia, i es juga contra el líder, equip que sols ha perdut un partit en tota la temporada i que s’està mostrant intractable, bé, de moment…
A seguir així!
Han jugat: Oscar, Alex (1), Berni, Quim (1), Albert (equip inicial), Marcel (C), Luís (1), Arnau, Miquel (1) i Oriol (1)