dijous, 9 de maig del 2013

El BENJAMÍ "A" va guanyar 4-6 l'Escola Campderrós.

BENJAMÍ "A":
ESCOLA CAMPDERRÓS - CFS MOLINS 99: 4-6
El Benjamí A segueix amb la seva remuntada particular intentant guanyar tots els partits d'aquesta segona fase. I així va ser el dissabte contra l'Escola Campderrós, guanyant-los per un apretat 4 a 6. 
El partit va ser molt igualat en tots els seus quarts, excepte en el tercer on el Molins de Rei va aconseguir un clar 1 a 4, que va acabar decidint el partit.
El joc va ser brillant i de gran qualitat en determinats moments del partit. Aquest nivell demostrat va fer que els nostres jugadors fessin vibrar al públic assistent i obliguessin, amb el joc, a que les familíes animessin sense parar, en els dos últims quarts. Cal destacar que l'animació sempre va anar acompanyada del respecte corresponent vers l'equip contrari, com ha passat al llarg de tota aquesta lliga.
Aquest dissabte, el Benjamí A jugarà el seu darrer partit d'aquesta lligueta. Una victòria faria que guanyéssin tots els partits de la segona fase. Per això cal esforçar-se i demostrar tot el que han après en aquests partits i en els entrenaments. Ànims i endavant!
Crònica de l'Òscar.