dissabte, 11 de maig del 2013

SALVATS !!!: El JUVENIL "A" guanya 4-3 el Monistrol i s'assegura estar la temporada vinent a PRIMERA Divisió.

JUVENIL "A":
CFS MOLINS 99 - FUTSAL MONISTROL: 4-3
Partit de la 23a jornada, avançat al divendres (22:15)
Amb aquesta victòria, els nois de l'Òscar s'han assegurat una temporada més jugar a PRIMERA DIVISIÓ. Nosaltres tenim 28 punts. El Monistrol en té 16  i si ho guanya tot només en podria arribar a aconseguir 25. El Sagarra també té 16 punts i si ho guanya tot, en podria arribar a aconseguir 28, els mateixos que tenim ara nosaltres, però tenim el gol average a favor, ja que a la seva pista vam guanyar 1-6 i a casa vam perdre 2-3. Per  tant, estem SALVATS i estarem una temporada més a PRIMERA DIVISIÓ. MOLTES FELICITATS EQUIP !!!
Els molinencs s'han mostrat superiors al rival però al final els nervis els hi ho han fet passar malament. El Monistrol ha xutat poques vegades a porta, però al final ens ha posat la por al cos i hem acabat demanant l'hora. A la primera part, els nostres han dominat el partit, però sense masses ocasions de gol. En el minut 10, en Marc Montaño ha fet de penal l'1-0. Un parell de minuts més tard, el mateix Marc ha fet el 2-0, que posava tranquilitat a la parròquia local. En una errada defensiva, el Monistrol ha marcat el 2-1 i en el minut 18, l'Arnau ha fet el 3-1, a passada del Raul. A la represa, tot semblava que seria més fàcil, sobretot quan en el minut 7, en Marc Montaño feia el seu tercer gol i el 4-1 del Molins. Encara quedava molt de partit, però tot semblava ben encarat. En dues pèrdues a mitja pista, els visitants han fet dos gols, en el minut 14 i 22, que quasi ens compliquen la vida. Amb cinc faltes, no en podíem fer cap més i això ha fet que els tres darreres 3 minuts semblessin més llargs del que realment han estat. En definitiva, tres punts d'or que suposen un any més a Primera Divisió.
ENHORABONA I MOLTES FELICITATS !
Han jugat: Javi, Ale, Arnau (1 gol), Raul, Magí, Marc Montaño (3 gols), Marc Antoni, Isaac, Agus, Manel i Jordi.