diumenge, 19 de maig del 2013

Només el CAMPIÓ pot (2-3) amb el nostre potent CADET "A"

CADET "A":
CFS MOLINS 99 - L'HOSPITALET BELLSPORT: 2-3
Gran partit el que s'ha vist avui al matí al Pavelló La Sínia, entre els dos millors del campionat.
S'enfrontaven el ja campió Hospitalet Bellsport, un equip que sols ha perdut un partit en tota la lliga i que basa el seu joc amb unes contres rapidíssimes en les que es planten al davant en un no res. A l'altra banda, el Cadet A del Molins 99,un equip que juga un fubtol sala de molta qualitat, molt toc, combinació i pressió a dalt en tot moment.
El partit s'ha decidit per detalls: més sort i encert per part del rival en les ocasions que ha tingut i una actuació arbitral molt discutible, en especial en el primer gol de l'equip visitant.
Abans de començar, en un gest molt esportista, el Molins99 ha fet el passadís a l'Hospitalet, en honor al campionat guanyat.
El partit ha començat amb els nostres molt nerviosos i força imprecisos, on semblava que els afectava la pressió. En el minut 7, el rival s'ha avançat, gràcies a un gol d'una falta que sols ha vist l'àrbit. Així les coses, els locals han anat a remolc i sense agafar el nivell que han assolit en els darrers partits, i en el minut 19, l'equip visitant aconseguia fer el segon, en una contra.
Abans del descans, un bon xut del Ferran ha posat al Molins99 una altra vegada al partit, acabant aquest primer temps en un 1-2.
La segona part, els nois del Ruben han millorat en el joc i han guanyat en confiança, i el partit s'ha començat a jugar a l'àrea rival. No obstant, en el minut 8, amb una jugada molt afortunada, l'Hospitalet aconseguia posar-se 1 a 3.
Semblava que el partit estava decidit, però aquest Cadet A és un equip que no baixa mai els braços i juga i ho intenta fins que l'àrbit no pita el final.
L'equip ha seguit intentant-ho i l'Oriol, aprofitant una bona pressió, ha posat el 2-3, amb temps suficient per, com a mínim intentar empatar.
S'ha intentat, i s'ha tornat a intentar, l'equip rival s'ha dedicat a perdre temps, però la pilota no ha volgut entrar.
Malgrat la derrota, la imatge que deixa aquest Cadet A en el ja darrer partit a casa, és immillorable: un equip que des de l'estiu passat ha crescut molt, amb una progressió en tots els aspectes del joc.
S'ha de felicitar a tots els jugadors i a l'equip tècnic, ja que el treball de cada setmana s'està notant de manera indiscutible.
Han jugat: Oscar, Berni, Quim, Alex, Arnau – equip inicial- Marcel (c), Ferran (1), Oriol (1), Miquel i Luís