diumenge, 23 de maig del 2010

Derrota sense pal.liatius de l'Infantil "B" a Castellterçol per 9-1

> INFANTIL "B": CF Castellterçol - CFS Molins99 - 9-1
El resultat ho diu tot, els nostres no han tingut cap opció a Castellterçol. Partit sense història contra un dels millors equips del grup. Els locals s'han adelantat 1-0 en el marcador en el primer minut. El Molins només arribava a la porteria contrària en xuts des de lluny. La primera part ha acabat amb un clar 6-0. En la represa, els nostres han donat la cara fins al minut 15. Han defensat millor i també han creat alguna jugada interessant per la banda esquerra. Tot i això, el Castellterçol ha marcat un parell de gols més, posant-se amb un 8-0 al marcador. Cap al final del partit, l'Arnau Muñoz ha fet el gol de l'honor pel Molins i just abans d'acabar el partit, els locals han marcat el definitiu 9-1.
Malgrat la derrota, es nota el treball fet durant tota la temporada i de ben segur que els fruits arribaran a partir del proper mes de setembre, quan neixi la nova temporada.