dissabte, 8 de maig del 2010

EXHIBICIÓ de l'Aleví "A" que ha guanyat 19-1 al Lliçà d'Amunt

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - FS Lliçà d'Amunt - 19-1
Festival de gols aquesta tarda a La Sínia. Si no vaig errat, es tracta de la golejada més important del club, des de que juguem a La Sínia.
El partit ha començat amb 40 minuts de retard, però ha valgut la pena esperar. Hem sabut jugar el partit sense mirar la posició del rival, una vegada més, i hem jugat amb la màxima intensitat durant tot el partit. La primera part ha acabat amb un clar 7-1, però s'ha vist alguns errors del nostre equip. A la segona part hem sortit disposats a millorar i ens ha sortit tot rodó. Els gols venien de triangulacions molt ben fetes i no s'han destacat pràcticament individualitats. A més, i tal com va passar en el darrer partit a casa contra el FS Castellar, tots els jugadors de l'equip han marcat. Felicitats a tots pel gran esforç.
Golejadors: Josep (1), Marcel (1), Pau (1), Bernat (2), Roger (2), Miquel (3), Oscar Q. (3) i Quim (6).
Encara que "La Casa de la Vila" ens ignora, ja ho veieu, juguem a La Sínia i fem gols !!!