dissabte, 8 de maig del 2010

SUBCAMPIONES !!! L'equip Femení aconsegueix el subcampionat a la Final de Fases.

Aquest matí, a l'Hospitalet, el nostre equip JUVENIL FEMENÍ ha aconseguit el segon lloc en la Final de Fases.
> Semifinal:
> CFS Molins99 - AEE IES Pau Vila: 3-0
En la primera part hi ha hagut moltes ocasions, però la portera del Pau Vila ho aturava tot. El joc era vistós però sense concretar. Ens hem anat al descans amb empat a 0.
Als pocs minuts de començar la segona part, la Ruth ha fet el seu primer gol culminant un contraatac. El Molins dominava i les ocasions que tenia el Pau Vila eren aturades per la Gisela Gil. D'un altre contraatac ha fet la Marina el 2-0, ha corregut tota la pista, ha regatejat una defensa i ha definit davant la sortida de la portera contrària. Amb el 2-0 el Molins estava més tranquil i així ha arribat el segon gol de la Ruth. Amb el 3-0, el CFS Molins 99 ha passat a la gran final.

> Final:
> Manuel Blancafort - CFS Molins99: 8-1
Partit molt difícil contra un rival que a la lliga ja ens va guanyar a casa seva i vam empatar a La Sínia.
Primera part disputadíssima on el rival s'ha avançat 2-0, però la Clara Docon ha retallat distàncies fent el 2-1, d'un xut amb l'esquerra des de fora de l'àrea. A la segona part s'ha notat moltíssim l'esforç de la semifinal, tenint en compte que teníem només dos canvis, en els dos partits. Això ho ha aprofitat molt bé el Manuel Blancafort per fer un parcial de 6-0 i emportar-se la final per un contundent 8-1.
No ha pogut ser, però s'ha de felicitar a les noies pel seu gran esforç.