diumenge, 16 de maig del 2010

Després de set jornades sense guanyar, el SÈNIOR torna a assaborir el gust d'una victòria: 1-4 a Sant Fruitós de Bages.

> SÈNIOR: Pedrastoc S. Fruitós de B. - CFS Molins99 - 1-4
Després de set jornades sense guanyar, l'equip Sènior guanya clarament a Sant Fruitós i es manté en la quarta posició. Avui tots ens hem tret un gran pes del damunt. Necessitàvem aquesta victòria com l'aire que respirem.
No han estat els millors, tampoc han fet cap gol, però els quatre juvenils (Sergio, Àlex, Guillem i Aniol) han estat els que han animat el partit. Han posat la guspira necessària per a tornar a encendre el foc de la victòria. Moltes felicitats a tots quatre.
La primera part ha estat molt avorrida, sense ritme, sense oportunitats, molt lenta, només s'ha animat cap al final quan ha sortit a la pista l'Àlex, que ha posat l'alegria necessària per crear alguna oportunitat de gol. L'únic gol del Sant Fruitós l'han marcat al minut 13, amb un llançament des dels 10 metres, després que el Molins fes la sisena falta.
La segona part ha començat de manera molt diferent a la primera i d'entrada ja s'ha vist que els nostres volien emportar-se la victòria. Si a la primera part només hem xutat dues vegades entre els tres pals, a la segona ho hem fet fins a 12 vegades. Al minut 6 ja havíem fet dos llançaments al pal (Ruben i Jorge). Al minut 7, l'àrbitre expulsava al nº2 del Sant Fruitós per doble amonestació. Jugant amb superioritat, en Sergi ha marcat l'empat a un (1-1) al minut 7. A partir d'aquí, el partit ha estat dominat completament pel Molins. Així ha arribat l'1-2, amb un gran xut d'en Paco, que ha tocat al travesser abans d'introduir-se dins de la porteria. Els darrers set minuts els hem jugat amb 5 faltes, però això no ha provocat cap problema als nostres, que han sabut controlar perfectament el partit. L'1-3 ha arribat al minut 17 i l'ha fet en Sergi després d'una magistral jugada amb l'Àlex i en Jorge. A 30 segons del final, en Jorge feia el definitiu 1-4 després d'una jugada per la banda dreta de l'atac.
Han jugat: Victor Glez. (p), Sergi (2 gols), Jorge (1 gol), Ruben, Borja, Jesús, Paco (1 gol), Sergio, Guillem, Àlex, Aniol i Rafa (p).
Moltes felicitats a tots !!!
El proper dissabte juguem el darrer partit de la temporada a La Sínia contra el cuer (FS SPE de Sant Boi), esperem aconseguir una victòria que ens mantingui en el quart lloc de la classificació.