dissabte, 22 de maig del 2010

Les noies han guanyat 4-2 al Collbató, equip de Divisió d'Honor

> Juvenil FEMENÍ: CFS Molins99 - FS Collbató - 4-2
Aquest matí a La Sínia, les noies del Juvenil han jugat un partit amistós contra el Collbató, equip de Divisió d'Honor, i han guanyat 4-2.
El Molins s'han avançat al marcador gràcies a un gol en pròpia porteria del Collbató. Però abans d'acabar la primera part, les forasteres han empatat a un, i a falta de pocs segons han remuntat, gràcies a un gol en pròpia porteria de les nostres.
Després del descans, el Molins ha sortit més ficat en el partit i amb moltes ganes de millorar la imatge de la primera part. Així, la Gisela ha fet l'empat a dos. La Laura, de l'Infantil "B", ha avançat a les nostres, després d'una jugada per la banda, on la Jèssica ha xutat al pal i només calia posar el peu per marcar. El gol de la tranquil.litat (4-2) la fet la Ruth amb un xut des de fora de l'àrea.
Bon resultat del nostre femení que demostra el bon treball fet durant tota la temporada.
Han jugat: Marta, Clara B., Clara C., Marina, Maye, Anabel, Jèssica, Gisela Flores (1), Laura (1) i Ruth (1)