dissabte, 8 de maig del 2010

Ni l'àrbitre ni les baixes impedeixen l'empat del SÈNIOR a Sant Andreu.

> SÈNIOR: CFS Sant Andreu de la B. - CFS Molins99 - 7-7
Aquesta tarda, el nostre Sènior amb moltes baixes ha aconseguit un empat molt meritori a Sant Andreu de la Barca. Durant l'escalfament, en Sergi s'ha resentit d'una lesió i no ha pogut jugar. Tres jugadors del juvenil (Guillem, Sergio i Aniol) han completat la convocatòria. A més de jugar contra l'equip local, s'han trobat que també han hagut de lluitar contra el "parcial" arbitratge del col.legiat. El partit ha començat amb molta concentració i amb dues oportunitats clares de marcar, però ha estat el Sant Andreu que s'ha avançat en el marcador al minut 2 de partit (1-0). Tres minuts després, en Ruben ha marcat el seu primer gol (1-1) després d'una gran passada d'en Jorge, des de mitja pista. El 2-1 ha arribat de falta directa al miunut 7. Un minut més tard, l'equip local s'ha avançat fent el 3-1. Després d'un parell d'oportunitats del Molins, el Sant Andreu ha marcat en un contraatac el 4-1. Al minut 15, en Ruben feia el seu segon gol (4-2). Un minut més tard, el mateix Ruben ha fet el 4-3. En ple festival molinenc, en Jorge ha marcat l'empat a 4. Un minut més tard, l'àrbitre s'ha inventat una falta inexistent que ha provocat el 5-4, des dels 10 metres. Amb aquest marcador ha acabat l'elèctrica primera part.
La segona ha començat molt igualada i on les defenses guanyaven a les davanteres. No ha estat fins al minut 10 que el Sant Andreu ha mogut el marcador fent el 6-4. Els molinencs no s'han donat per vençuts i en Borja ha marcat el 6-5, després d'una gran jugada personal, on s'ha escapolit de tres contraris per acabar marcant davant la sortida del porter. El 7-5 ha arribat al minut 14. Faltant 3 minuts per acabar el partit, el Molins ha jugat de cinc i en Ruben ha fet el seu tercer gol (7-6), posant emoció al partit. Pels mèrits d'uns i altres no era just que el nostre Sènior perdés aquest partit. Per això, a falta de 50 segons ha arribat el definitiu empat a 7, obra del protagonista de la tarda, l'incombustible Ruben. En el poc temps que quedava, l'àrbitre ha fet de les seves i no assenyalat un parell de faltes clares al nostre favor que haguessin suposat dos llançaments directes des dels 10 metres.
De ben segur que, amb un arbitratge més neutral, el CFS Molins99 hauria guanyat el partit.
Han jugat: Victor Sanmartín (p), Jesús, Jorge (1 gol), Ruben (5 gols), Borja (1 gol), Sergio, Guillem i Aniol. També han estat a la banqueta, sense jugar, en Josep i en Rafa.