diumenge, 23 de maig del 2010

El SÈNIOR tanca una irregular temporada amb un contundent 11-6 contra el FS SPE de Sant Boi.

> SÈNIOR: CFS Molins99 - FS SPE - 11-6
Victòria que ens assegura el quart lloc de la classificació. El partit ha començat una mica boig i als 7 segons l'equip contrari ja ha marcat el 0-1. Hem de recordar que al SPE només li valia la victòria per no baixar de categoria. Al minut 2, en Sergi ha fet l'empat a un i un minut més tard, en Ruben feia el 2-1. No portàvem ni 4 minuts de joc que en Sergi feia el 3-1. Tot semblava dominat, però el SPE es resistia a perdre el partit. En ple desconcert dels nostres, el contrari ha donat la volta al marcador i s'ha posat per davant amb un perillós 3-4. La gran sort pels nostres era que només portàvem 8 minuts de partit i encara quedava molt per poder remuntar. Al minut 11, en Jesús s'inventava un gran xut des de la dreta i feia l'empat a 4. Un minut més tard, en Paco ha marcat un gran gol des del còrner esquerra, era el 5-4. En Ruben ha fet el 6-4 des dels 10 metres, a dos minuts pel final de la 1a part i l'Àlex ha fet el gol de la tranquilitat (7-4) just abans del descans.
A la segona part, els nostres han sortit molt concentrats i en un parell de minuts s'han posat amb un 9-4 per davant en el marcador, amb gols de l'Àlex i en Ruben. Els de Sant Boi pressionaven molt i així han pogut marcar un parell de gols, posant el 9-6 al marcador. Ja al final del partit, en Sergio i en Ruben posaven el definitiu 11-6 al marcador. En resum, podem dir que aquesta tarda a La Sínia s'ha vist un bon partit, on el públic ha pogut disfrutar dels molts gols marcats. Després d'una irregular 2a volta, potser els bons resultats han trigat una mica massa en arribar. La barreja de veterania i joventut ha fet que en aquests darrers partits l'equip tornés a mirar cap amunt.
Tots hi han posat moltes ganes i esforç i per això es mereixen el nostre reconeixement i felicitació.
Han jugat: Victor G., Sergi (2 gols), Borja, Ruben (4 gols), Jorge, Jesús (1 gol), Paco (1 gol), Àlex (2 gols), Guillem, Sergio (1 gol), Aniol i Victor S.