dissabte, 22 de maig del 2010

El CADET tanca la temporada amb una golejada (9-2) al Bellsport

> CADET: CFS Molins99 - L'Hospitalet Bellsport - 9-2
Espectacular victòria del nostre Cadet contra el 3r classificat. Amb aquesta victòria ens assegurem el quart lloc de la classificació i podria ser el 3r, si demà diumenge el Sant Andreu no guanya al Sant Just. Bon partit a casa per acabar la temporada. L'equip ha jugat molt seriosament i en tot moment ha demostrat ser molt superior al Bellsport, que ens va guanyar 5-0 a casa seva. Des del primer minut s'ha vist que els nostres anàven pel partit. Al minut 5, l'Adrià Espanyol fa una gran passada en diagonal a l'Arnau que davant la sortida del porter li aixeca la pilota per damunt i fa l'1-0. Tres minuts més tard, en Marc marca el 2-0 a passada de l'Enric. En ple festival del Molins, l'Isaac roba una pilota al mig de la pista i es planta sol davant del porter i marca el 3-0. En Marc fa el 4-0 al minut 13 de la 1a part. Al minut 21, l'Isaac marca el seu segon gol a passada de l'Arnau. Per tancar una fantàstica 1a part, l'Arnau marca el 6-0, a passada de l'Adrià Espanyol. Amb aquest clar marcador de 6-0 ha acabat una espectacular 1a part. La segona ha començat amb un gran gol d'en Cristian, al primer minut. El 8-0 l'ha fet l'Isaac després d'una gran jugada col.lectiva. Al minut 19, l'Adrià Espanyol fa el 9-0 a passada de l'Arnau. L'Hospitalet Bellsport ha marcat dos gols als 4 darrers minuts i ha maquillat una mica el resultat final de 9-2.
A destacar també el gran partit dels porters, Kevin i Jordi.
Han jugat: Kevin, Adrià E. (1 gol), Enric, Cris (1 gol), Arnau (2 gols), Isaac (3 gols), Marc (2 gols), Adrià C. i Jordi.
Aquesta gran victòria ha servit per despedir com es mereix al Carles Oller (més conegut com a Carles de Gelida) en el seu darrer partit oficial com a entrenador de l'equip Cadet. Des d'aquest bloc li volem desitjar un gran futur en el món del futbol sala i que sàpiga que, allà on vagi, sempre serà un dels nostres. Afortunadament, encara segueix essent entrenador nostre fins a finals del mes de juny i encara podrem gaudir unes quantes tardes més de la seva companyia. Carles, molta sort !!!