dilluns, 5 de desembre del 2011

En una Sínia plena a vessar, les noies del CADET-JUVENIL es deixen la pell damunt la pista, però no poden amb el Rubí.

CFS MOLINS 99 - 1 RUBÍ CEFS - 5
Hi ha cops en que, a pesar d’haver fet bé les coses, d’haver pres totes les precaucions i d’haver fet una bona preparació durant la setmana, incomprensiblement en el partit no surten, és la cara amarga de la competició. Avui a la Sínia un encertat Rubí, ha atropellat unes poc inspirades noies del Molins 99.
Avui era el dia; les primeres de la classificació contra les segones; dos equips que no havien perdut cap punt dels disputats i una grada ben plena d’aficionats, eren uns bons ingredients per veure un bonic partit de futbol sala.
Les noies del CFS Molins 99 han sortit a jugar nervioses, semblava que ens haguéssim deixat la confiança al vestidor i això ha dut un joc un pèl insegur en defensa; i uns atacs molt previsibles per la poca mobilitat de les ales i el pivot. No és que no hi hagués intensitat, si no més aviat certa por.
Aquest joc insegur ha portat que en la primera jugada en que les del Rubí han arribat a dalt fent pressió, han robat una pilota mal rebutjada per la nostra defensa i han marcat el 0-1.
A partir d’aquí el Rubí s’ha replegat a la seva pista i han fet sortides a la contra, cedint-nos a nosaltres la iniciativa en el joc. El Molins, seguia tenallat i sense bona mobilitat en les ales. Tot i això hem xutat a porta 3 o 4 vegades, però la portera i la defensa visitant han desfet el perill. També el Rubí ha tingut les seves oportunitats, i en el minut 19, en una altra falta de concentració de la defensa, ens han marcat el 0-2.
Dos minuts més tard a la sortida d’una falta, la Marina ha marcat l'1-2, que tornava a posar-nos dins del partit. En la represa però només en 1 minut hem perdut un altre cop la concentració. El Rubí ha estat més atent en una sacada de banda i en una contra molt ràpida ha marcat l'1-3. Malgrat tot les nostres noies encara que amb poc encert ho han seguit intentat i en el minut 6 de la segona part en una bona jugada col·lectiva per banda dreta la Sara ha estavellat la pilota a la base del pal esquerra i d’aquesta situació en que podíem haver-nos acostat al marcador, hem passat a l'1-4 que ha vingut després de la enèssima contra del Rubí.
A partir del minut 17 en Borja ha demanat a les noies jugar de 5. Amb aquest plantejament hem tingut 3 oportunitats en xuts a porteria que la portera visitant ha aturat. Per contra elles han intentat marcar des de lluny en un parell d’ocasions aturades per la Laura que feia de portera jugadora. La falta de pràctica en el joc de 5, ha fet que la nostra portera entrés abans que la portera-jugadora hagués sortit, per la qual cosa ha vist la segona groga. Ja al límit del temps en una última contra, el Rubí ha xutat a porta; la Laura ha aturat en primera instancia, però amb tant mala sort que la pilota ha tocat en una defensora que replegava i ha acabat dins de la porteria establint el 1-5 definitiu.
En resum un partit dominat per uns nervis inicials que han condicionat el joc, i un Rubí que amb el marcador a favor ha pogut jugar a la contra traient-ne un molt bon rendiment
- Han Jugat: Gisela G(Portera), Clara Docon, Sara, Marina i Jessica. (5 inicial) Gisela Flores, Raquel, Andrea, Clara Bordoy i Laura
- Han Marcat: Marina (1 gol)