diumenge, 4 de desembre del 2011

El SÈNIOR "A" agafa aire derrotant per 5-8 al Nou de la Rambla.

Aquest dissabte els jugadors d’en Víctor Medina han acabat amb la mala ratxa de tres derrotes consecutives, es situen amb dotze punts a la zona tranquila de la taula i es desfan d’un rival directe.
El partit va començar favorable als interesos del Molins, ja que es van avançar amb un bon gol d'en Josep a passada d’en Rubén. L’alegria però, va durar poc més de vuit minuts, ja que els locals després de dues errades defensives es van avançar, posant així el 2 a 1 a la mitja part.
Després d’un descans intens, on els homes d'en Medina van decidir llançar-se a l'atac i pressionar al rival, va arribar el bon joc i la remuntada dels nostres.
Així doncs, l’Àlex feia el 2 a 2 al segon pal a passada de Borja, després d’una gran jugada d’equip. Els locals però, no ho van posar fàcil i es van tornar a avançar en el marcador, però gràcies a la insistència del nostres el mateix Àlex feia el tercer gol després de robar una pilota fruit de la pressió.
A continuació van arribar els gols d’en Rubén i l’ Isaac que posaven el 3 a 5 al marcador.
En uns minuts bojos amb gran intercanvi de gols, els locals es van apropar al marcador fent el 4 a 5. Ràpidament, en Rubén va tornar marcar, i novament els locals s’apropaven amb el 5 a 6.
Lluny de desanimar-se, els jugadors d’en Medina van seguir pressionant i així van arribar novament dos gols de l’Ivan (regatejant al porter) i Isaac (de fort xut) que posaven el definitiu 5 a 8 al marcador.
En definitiva, partit molt intens, on els homes del Víctor Medina van anar de menys a més i van acabar enduent-se tres punts de vital importància que de ben segur serviran per agafar confiança i moral per al últim partit de l’any (dissabte 17 de desembre) contra un altre rival directe com és el Penya Esplugues.
- Han jugat:
Josep Canals (1 gol), Alex Sánchez (2 gols), Paco, Borja, Rubén (2 gols), Jesús González, Isaac (2 gols), Toni Zurera, Ivan (1 gol) , Victor González i Rafa.