dissabte, 17 de desembre del 2011

L'INFANTIL "A" es treu la "son" de les orelles i guanya 9-2 al Palson Collbató.

- Infantil "A": CFS Molins99 - Palson Collbató - 9-2
Partit clau de l'Infantil per acabar l'any amb un bon resultat davant del 2n classificat. El partit començava molt malament quan, en una despistada general, els visitants feien el primer als vint segons de partit. Cinc minuts més tard feien el segon en una falta de comunicació dels nostres. Resumit d'una altra manera, sortida dels nostres adormits concedint dos gols. A partir de llavors rentada de cara i domini clar dels nostres, en tres contres molt bén finalitzades, el Quim (amb un gran xut que s'ha colat per l'escaire), l'Oscar Quesada i el Ferran remontaven el marcador i s'arribava al descans. Allà es podria dir que s'ha acabat el partit, el Collbato ha sortit a pressionar i el Molins, que en aquestes situacions és com més còmode es troba, ha sentenciat amb jugades típiques de futbol sala, trenant passades amb un o dos tocs i arribant ràpid a porteria, els gols han anat pujant al marcador per mitjà d'en Quim (2 cops més), l'Albert Tubau, el Joan Pitarque, un en pròpia porta i el Miquel Navarro, transformant un doble penal per l'escaire. Final 9-2 amb la sensació que si es segueix jugant com avui, exceptuant els primers cinc minuts, aquests nanos ens poden donar moltes alegries aquest any, no sabem on pot arribar el seu sostre.