diumenge, 18 de desembre del 2011

Un fantàstic JUVENIL-CADET Femení guanya 0-2 a Sant Esteve Sesrovires i consolida el segon lloc de la classificació.

- SANT ESTEVE DE SESROVIRES - 0 CFS MOLINS 99 - 2
Molt bona setmana la que acabem avui pel nostre Juvenil Femení. En el que han estat els 2 últims partits oficials de l’any, 2 victòries consecutives fora de casa. La d’avui a Sant Esteve de Sesrovires, ha estat difícil i treballada, i sobre tot molt important; ja que ens enfrontàvem a les terceres. Després de la victòria d’avui, les deixem a 7 punts de distància, consolidant la segona posició en la classificació.
D'entrada l’equip del Sant Esteve ha sortit a pressionar-nos ben amunt, venint a buscar la pilota al nostre camp. Però les nostres jugadores han sabut treure la pilota ben jugada des del darrera i en la primera oportunitat en que han pogut, han desactivat aquest plantejament. En una jugada de llibre per l’esquerra entre la Laura i la Ruth, que han combinat fent 2 parets, a acabat amb el xut de la Laura sobre la sortida de la portera a Gol. Era el 0-1 i les coses es posaven molt bé pel nostre Juvenil Femení.
El Sesrovires ha seguit igual, pressionant a dalt amb poca intensitat, la qual cosa facilitava la nostra transició defensa/atac. Un cop el Molins99 tenia la pilota en camp contrari, movíem bé la pilota i creàvem espais per tenir oportunitats, però la intensitat defensiva de les jugadores locals desfeien un cop i un altre el perill, interceptant els xuts de les nostres jugadores.
En la segona part la cosa ha seguit més o menys igual, amb el Sesrovires encara ,més replegat al seu camp i amb una pressió menys intensa degut al cansament, i amb el CFS Molins99 creant espais i oportunitats, encara que entre les defenses i la portera rivals les han anat neutralitzat.
Cap al minut 15 de la segona part, una pilota robada per la Clara Docón al mig del camp, dona lloc a un contraatac per la dreta de l’Andrea, que xuta des fora l’àrea; la portera rebutja i venint des darrera la Sara marca el 0-2.
D’aquí fins al final, es quan les nostres jugadores van tenir les més clares oportunitats, a xuts de la Ruth, la Sara, la Marina i la Laura, encara que el marcador ja no s’ha mogut més.
- Han Jugat: Gisela G(Portera), Andrea, Clara Docón, Laura i Ruth.(5 inicial) Raquel, Clara Bordoy , Sara, Marina, Jessica,
- Han Marcat: Laura (1 gol), Sara (1 gol)