dimarts, 13 de desembre del 2011

Les noies del Juvenil-Cadet no fallen i guanyen 2-3 el partit ajornat contra el Bon Salvador

BON SALVADOR – 2 CFS MOLINS 99 - 3
Importantíssima victòria a domicili al Col·legi Bon Salvador del nostre Juvenil Femení.
Avui l’equip del Bon Salvador ha pogut disposar de tots els seus efectius. Tres jugadores que habitualment juguen amb l’equip sènior, en disputar-se aquest partit en dilluns, han pogut jugar amb l’equip de la seva categoria. Això ha determinat que avui sortíssim a defensar a mitja pista sense pressionar tant a dalt sobre les jugadores contràries. La idea era esperar més enrere i aprofitar els contraatacs.
Les coses han començat bé, i al minut 6 de la primera part en una sacada de banda, l’Andrea ha xutat fort i la Sara, atenta al rebuig, ha rematat a gol establint el 0-1. A partir del gol hem tingut el partit ben controlat. Les noies del Bon Salvador feien una certa pressió sobre la sortida de la nostra pilota, però les nostres noies construïen amb paciència i tranquil·litat les jugades d’atac i fent algun contraatac, en aquest període hem tingut 3 o 4 xuts ben dirigits a porta i un pal a xut de la Laura amb la portera contraria venuda.
Malgrat això no hem pogut anotar de nou, fins al minut 22, que en una jugada a la contra, la Marina ha agafat una pilota a l’eix de l’atac i després de desfer-se d’una jugadora contrària, ha engaltat un xut ras ajustat al pal dret, que s’ha colat a la porteria rival marcant el 0 – 2.
El Bon Salvador al final de la primera part ha forçat la màquina i ha provat d’arribar a la porteria del CFS Molins 99 en 2 ocasions. En l’ultima d’aquestes, una pilota que ha quedat morta al límit de l’àrea, ha estat xutada per la nº 3 rival, que ha marcat el 1 – 2 amb el que s’ha arribat a la mitja part.
En el descans en Borja ha reordenat la defensa i la construcció de joc. Les jugadores del Molins han sortit amb una tàctica de 4; amb 2 tanques i 2 ales, per intentar arrossegar a les rivals en el seu marcatge individual. El Bon Salvador per la seva part ha sortit amb encara més intensitat, amb moltes ganes i amb força pressió sobre la nostra defensa. Això ha fet que les noies del Bon Salvador xutessin en 2 o 3 ocasions amb perill sobre la nostra porteria.
El CFS Molins 99 també ha tingut 2 o 3 oportunitats bones, principalment en jugades de contraatac. Per sort en una pilota robada al mig del camp per la Clara Docón, ha estat seguida per la Ruth, que en una jugada individual en que ha travessat el camp des del mig i escorant-se cap l’esquerra, ha engaltat un xut fort i ras que ha entrat a la porteria contraria. Era el 1-3 en el minut 15 de la segona.
A partir d’aquí, el Bon Salvador ha tornat a prémer l’accelerador i ha posat setge a la nostra porteria. Una pilota ha anat al pal esquerra i s’ha passejat per davant la ratlla de gol; un xut que s’ha escolat per sota les cames de la Gisela que ha reaccionat a temps i ha caçat la pilota sobre la ratlla de gol, i un tercer llançament que anava directe a gol des de fora de banda, ha estat rebutjat amb les mans per la nostra portera. En una jugada en que Laura jugava la pilota dins de l’àrea; ha perdut la pilota per un excés de confiança, i les del Bon Salvador han marcat el 2-3.
En la posterior reacció front l’errada, la mateixa Laura ha fet jugada per la dreta acabant amb un fort xut creuat, al que no ha arribat per molt poc la Clara Bordoy, i que s’ha perdut molt a prop del pal esquerra de la porteria.
Al final una mica de nervis, molta pressió de les rivals i una bona intervenció de la Gisela, que en un xut ras ha rebutjat amb el peu i ha evitat l’empat del Bon Salvador.
- Han Jugat:
Gisela G(Portera), Clara Docón, Sara, Laura i Andrea (5 inicial) Gisela Flores, Ruth, Raquel, Marina, Clara Bordoy i Jessica.