dissabte, 17 de desembre del 2011

El JUVENIL "A" segueix viu després de la treballada victòria (4-2) davant del Montbuí

- JUVENIL "A": CFS Molins99 - FS Montbuí - 4-2
Després de la victòria d'aquesta tarda a La Sínia, el Juvenil "A" encara no ha dit adéu a res i segueix aspirant a tot. Davant d'un poderós Montbuí, els nois del Jorge han demostrat que quan s'esforcen al màxim no hi ha rival que se'ls resisteixi. Amb un joc fluid i no donant per perduda cap pilota, s'han fet amos i senyors de La Sínia. Amb unes passades precises i un joc vertical, han desmuntat l'espessa teranyina que havien muntat els de l'Anoia. En el minut 4, l'Ale ha marcat l'1-0 i no ha estat fins al minut 15, que en una excel.lent jugada del Marc, en David ha fetr el 2-0 en que ha acabat la primera part. A la segona part, els montbuiencs han marcat el 2-1 en el minut 5, però l'alegria els hi ha durat molt poc, perquè només uns segons més tard, en Marc ha fet el 3-1, després de rebre una fantàstica assistència de l'Agus. En una jugada desafortunada, en el minut 8, els de Santa Margarida s'han tornat a acostar al marcador fent el 3-2. Tot i àquest entrebanc, els molinencs han seguit fent el seu joc i dominant el partit. En el minut 8 de la segona part ha arribat la jugada clau que podia haver canviat el rumb del partit i fins i tot el resultat final: penal contra el Molins i rigurosa expulsió del Jordi. L'Àlex s'ha posat sota els pals i ha aturat el penal, esdevinguent l'heroi del partit. De totes maneres, encara quedaven dos minuts amb inferioritat numèrica, però en David, en Xavi i l'Arnau han defensat molt bé la situació i fins i tot l'Arni ha pogut marcar el quart gol. Ja a les acaballes del partit, l'Isaac ha marcat un golàs d'un fort xut que s'ha colat per l'escaire del porter. Sense cap dubte un gran gol que tancava el marcador (4-2) i feia justícia al que s'havia vist damunt de la pista. Amb aquest resultat, els molinencs no llencen la tovallola i segueixen vius per poder aconseguir alguna fita important.
- Han jugat: Jordi, Marc (1 gol), Àlex, Xavi, Isaac (1 gol), Ale (1 gol), David (1 gol), Arnau i Agus.
- Valoració:
- Jordi: molt entonat. En tot moment s'ha mostrat molt segur i ha donat molta confiança als companys. Ha acabat injustament expulsat.
- Ale: omnipresent. Ha donat tranquilitat al joc i ha obert la llauna, marcant l'1-0.
- Xavi: segur. No s'ha complicat la vida i sempre ha donat la millor passada als companys.
- Agus: artista. Sempre ha modelat la millor jugada per l'equip.
- Isaac: golejador. Ha fet un partidàs i ha marcat un golàs que ha donat tranquil.litat a l'equip.
- Marc: impecable. Ha llegit molt bé el partit, ha fet un gol i ha donat una assistència.
- David: líder. Una assegurança de vida. Ha marcat el 2-0.
- Àlex: l'heroi del partit. Ha aturat el penal que hauria suposat l'empat a 3. Un excel.lent comodí que pot jugar de tot i molt bé.
- Arnau: una bala. Ràpid en atac i àgil en la recuperació.