diumenge, 18 de desembre del 2011

El SÈNIOR "A" es menjarà els turrons en la zona tranquil.la de la taula, després de la victòria (6-2) d'aquesta tarda contra el Penya Esplugues

- SÈNIOR "A": CFS Molins99 - AE Penya Esplugues - 6-2
Excel.lent resultat del nostre Sènior "A" davant d'un rival directe, que es troba en el darrer lloc de la taula, però ha jugat dos partits menys que la majoria d'equips. En aquesta categoria no hi ha equip fàcil. Aquesta és una frase que anem repetint jornada darrera jornada. El que vegi el resultat i no hagi vist el partit es pensarà que tot ha estat bufar i fer ampolles, però no ha estat així. A la primera part, en el minut 7 ja guanyàvem 2-0, amb gols del Paco i de l'Isaac, a passada del Paco. Tot semblava que seria fàcil i que avui gaudiríem d'un partit còmode, però el Penya Esplugues ha venut mol cara la seva pell, sobretot a la primera part. Han arribat a disposar de dos dobles-penals a favor, però en una ocasió en Rafa ha aturat el llançament del jugador espluguenc i en l'altra, el xut ha anat fora. La insistència dels espluguencs ha donat fruit en el darrer minut de la primera part, en que han marcat el 2-1. A la segona part, els nois d'en Víctor Medina han sortit més entonats i en el minut 3, en Paco feia el seu segon gol que posava el 3-1 en el lluminós. Un minut més tard, l'Àlex ha marcat el gol més bonic de la tarda, al rematar de cap una pilota rebutjada pel porter, que acabava de fer dues aturades seguides. Sense cap dubte, un golàs molt bonic. A partir del 4-1 tot ha sigut més fàcil i s'han vist combinacions molt maques dels molinencs. De totes maneres, el Penya Esplugues no es donava per vençut i seguia donant guerra. Així ha arribat el 4-2, en el minut 11. Però un parell de minuts més tard, una excel.lent jugada entre l'Ivan i l'Àlex ha acabat amb la rematada del Jesús que, després de molts mesos de patiment i lesions, tornava a marcar un gol. Els espluguencs han jugat de cinc però no han inquietat massa la porteria defensada aquesta segona part pel Victor Gonzàlez. Amb el porter de l'Esplugues expulsat ha arribat un contraatac molinenc que ha culminat en Ruben, marcant el definitiu 6-2, a passada de l'Isaac.
Victòria important que ens deixa en una zona còmoda de la taula i també ens deixa lluny del Penya Esplugues, que ha jugat dos partits menys que nosaltres.
- Han jugat: Rafa, Víctor Gonzàlez, Josep, Paco (2 gols), Isaac (1 gol), Ruben (1 gol), Àlex (1 gol), Jesús (1 gol), Sergio, Borja i Ivan.