dissabte, 3 de desembre del 2011

El JUVENIL "A" perd 5-3 a Martorell i s'allunya dels primers llocs de la classificació.

- FS Martorell - CFS Molins "A": 5-3
L'àrbitre i la manca de concentració fan que el Juvenil "A" surti derrotat de Martorell. Amb aquesta nova derrota, els molinencs s'allunyen dels primers llocs i veuen cada vegada més lluny el somni de l'ascens. Hem començat el partit jugant a mitja pista. Els deu primers minuts de la primera part han estat dominats completament pels nostres, però ens costa molt marcar gols. En el primer minut, en David i l'Arnau ja han tingut les primeres oportunitats, però no hi ha hagut sort. En canvi, el Martorell sí que ha tingut sort, ja que en el minut 11, un xut sense perill l'ha desviat un jugador molinenc i la pilota ha entrat a la porteria del Jordi. Era l'1-0. Hem reaccionat molt ràpidament i un minut més tard, l'Arnau roba una pilota a mitja pista, la cedeix a l'Àlex, que xuta, però el porter la rebutja, però l'Alejandro, que venia seguint la jugada, marca l'empat a un. Els locals s'han posat amb 5 faltes a manca de 10 minuts per acabar la primera part, però no hi ha hagut manera que l'àrbitre els hi assenyalés la sisena. En el minut 19, l'àrbitre no s'atreveix a pitar un clar penal a favor nostre. En els tres darrers minuts de la primera part, el Martorel ha marcat dos gols més, amb xuts ajustadíssims al pal esquerra de la porteria del Jordi, que no ha pogut fer res per aturar-los. Amb 3-1 en contra ha acabat la primera part.
A la segona, hem començat a jugar de cinc i hem disposat de dues oportunitats del David i de l'Agus, per a marcar, però la pilota no volia entrar. En una falta de concentració, en el minut 3 i 4, el Martorell ha fet dos gols més, posant el marcador en un clar 5-1. Jugant de cinc, hem dominat el partit i en Marc ha marcat dos gols, en els minuts 9 i 14, posant el lluminós amb un 5-3. L'Agus i l'Isaac han tingut un parell d'oportunitats més per marcar i acostar-se en el marcador, però no hi ha hagut sort. En el minut 18, l'àrbitre ha pitat massa ràpidament una falta a favor nostre que ha acabat en gol. Si el gol hagués pujat en el marcador, segur que el partit hagués canviat. En definitiva, entre la nostra puntual manca de concentració, els tres pals i l'àrbitre, no hem pogut treure res positiu de la nostra visita a Martorell.
- Han jugat: Jordi, Marc (2 gols), Àlex, Isaac, Ale (1 gol), David, Arnau i Agus.