dissabte, 11 de febrer del 2012

Després d'una memorable victòria (7-5) davant del Bar Mi Casa, l'INFANTIL "A" es posa 2n en la classificació

Els "herois d'avui.

Vibrant i gran partit que ens han ofert dos dels millors equips del campionat, i que s’ha decidit gràcies a les ganes i convenciment de guanyar que tenen els nostres.
La primera part no ha tingut color. El rival amb prou feines ha arribat a la nostra àrea i els nostres amb una intensitat i pressió constant, han passat per sobre l’equip de St.Vicenç.
Tot i que gràcies a un bon xut del millor dels seus, han aconseguit igualar l’1-0 el qual ens havíem avançat, després han arribat tres gols més, que han deixat un 4-1 contundent al descans. La sensació és que amb una mica més de sort, el resultat hagués pogut ser més ampli.
Però a la segona part el rival ha demostrat el perquè de la seva classificació, i amb 15 minuts han donat la volta al resultat (4-5) amb un equip nostre molt desorientat i que feia témer el pitjor.
Però no, aquest equip ens ha demostrat una altra vegada la seva solidesa, i sobretot, les seves ganes de guanyar, i de mirar de tu a tu a l’adversari. També en aquest període de desconcert, les parades de l’Oscar, sobretot algunes d’1 contra 1, han ajudat a no sortir del partit.
En el minut 18, hem aconseguit l’empat, i llavors el partit ja no ha tingut color. Els nois de l’Alex han imposat la seva llei, mantenint una intensitat sense deixar respirar al rival, i jugant molt bon futbol. Ha caigut el sisè al nostre favor, llavors el setè, i n’hagués pogut caure algun més.
En resum, gran partit el vist aquesta tarda, i un Infantil A molt sòlid i molt cohesionat que sols mira cap a dalt.
Ens esperen partits importants, però si segueixen d’aquesta manera, es pot pensar ja seriosament en el campionat.
Han jugat (inicial):
Oscar Carrasco (porter – menys golejat de la lliga), Josep Cinca, Miquel Navarro, Quim Valldaura, Berni –equip inicial- Oscar Quesada, Pau Llopart, Joan Pitarque i Albert Tubau