diumenge, 5 de febrer del 2012

Un desafortunat JUVENIL "A" perd 2-3 contra el Sant Cugat i també perd el tren que porta cap els llocs capdavanters de la classificació.

El resultat ha "donat l'esquena" als nostres juvenils.
Una gran primera part, amb cinc pilotes al pal, no ha sigut suficient per emportar-nos els tres punts. Aquesta ensopegada ja no ens deixa marge per l'error. Ara estem obligats a fer una segona volta gairebé perfecta per poder assolir els llocs capdavanters que ens puguin dur cap a una nova categoria. Mentre hi ha vida hi ha esperança, per tant, a partir d'ara hem de lluitar com mai si volem ser del grup dels millors.

Una primera part amb molt poc premi pel que s'ha vist damunt la pista. Després d'un bon xut del David que ha copejat la creueta de la porteria contrària, el Sant Cugat ha teixit un contraatac que ha acabat en gol (0-1) en el minut 6. Al pal del David cal afegir-hi els del Marc, Arnau i Agus. En el minut 10, una jugada per l'equerra de l'atac molinenc ha acabat amb una centrada de l'Ale cap a l'Arnau, ben situat en el segon pal, que ha acabat en gol (1-1). Els nois del Jorge han seguit dominant el partit, però sense gens de sort davant de la porteria vallesana. A la segona part hem sortit una mica adormits i no hi havia manera de que arribessin les ocasions de gol. En Jorge, conscient de que contra els equips pitjor situats que nosaltres en la classificació només val la victòria, ha ordenat jugar de cinc quan faltaven 6 minuts per acabar el partit. No hem sabut trobar profit d'aquesta situació de superioritat i en un contraatac molt ben portat pel porter visitant, el Sant Cugat ha fet l'1-2, en el minut 20. Dos minuts més tard, el mateix porter ha marcat a porta buida des de la seva àrea. A pocs segons pel final, i ja sense temps per reaccionar, l'Arnau ha fet el definitiu 2-3. Aquest resultat ha provocat una gran decepció a l'equip, però ara el que cal és entrenar encara més fort, per seguir somiant i esperar que algun altre equip falli.

Han jugat: Àlex, Marc, David, Agus, Isaac; Arnau (2 gols), Xavi, Ale i Jordi.