diumenge, 5 de febrer del 2012

Un potent INFANTIL "A" guanya 2-8 a la pista del Cervelló

Partit jugat aquest matí de dissabte a la pista del Cervelló, equip que ha demostrat el perquè va dels darrers classificats.
Els nostres han completat un partit força discret on el clar resultat final, hagués pogut ser molt més ampli si el joc del Molins99 hagués estat millor.
Una primera part molt fluixa en la qual solament encerts individuals han permès anar al descans amb un 2-3 al nostre favor. Sense pressió a dalt i un joc d’atac amb molt poques combinacions.
Les consignes que ha donat l’Àlex al descans han estat efectives ja que s’ha sortit amb molta més intensitat i pressió, i amb cinc minuts els nostres ja n’havien fet tres més (2-6) i el partit ha quedat resolt.
Fins al final, moltes ocasions davant un equip local cada vegada més entregat.
A destacar el resultat que consolida una dinámica guanyadora que porta aquest equip, i a entrenar bé aquesta semana ja que el dissabte vinent els nostres tenen un partit que ha de significar entrar directament a la lluita pel campionat o quedar-se en un lloc intermig de la classificació.
Han jugat: Oscar Carrasco (porter), Quim Valldaura, Josep Cinca, Joan Pitarque, Gerard –equip inicial- Ferran Carrasco, Joan Arrieta i Victor i Pau LLopart
Gols:

0-1 Gerard, de vaselina, aprofitant una assistència per sobre del Quim, (minut 5)
1-1, error defensiu del Molins99 (m.13)
1-2 , Joan Pitarque de jugada individual (m.18)
2-2, error defensiu (m.24)
2-3, Quim Valldaura, xut de fora de l’àrea (m.25)