dilluns, 13 de febrer del 2012

Nova victòria (1-3) del JUVENIL-CADET Femení.

LES CORTS UBAE – 1 CFS MOLINS 99 - 3
Nova victòria del Juvenil-Cadet Femení en un camp complicat i amb unes rivals amb bons fonaments de futbol sala, que ens permeten seguir fermes en la segona posició de la taula.
El partit s’ha posat bé en el resultat de seguida. En una bona sortida inicial de les nostres que han començat pressionant ben a dalt, hem pogut fer un parell de jugades de perill en els primers minuts. En el minut 4 de la primera part després d’un mal rebuig de les noies del Les Corts degut a la nostra pressió, la Laura ha engaltat un xut ras que amb certa fortuna s’ha colat per entre les cames de la portera rival, era el 0-1.
A partir d’aquí, Les Corts ha començat a treure les pilotes en llarg, causant-nos, dificultats defensives degut a la posició avançada de les nostres jugadores, que no replegaven tan ràpid com en altres ocasions. Hem de dir que a banda de ser solament 8 jugadores i jugar sense una portera fixa, avui la Clara Docón i la Sara venien mermades de condició física degut a la grip.
Cap al minut 10, en una bona pressió de la Ruth desprès d’un xut que ha rebutjat la defensa contraria, ha deixat una pilota morta al costat dret de l’àrea, que ha aprofitat la Clara Bordoy per marcar el 0-2.
El joc no ha canviat molt en aquest tram de partit, nosaltres seguíem pressionant a dalt, i en atac faltava mobilitat en les ales per intentar desfer la tancada defensa de Les Corts. Elles per desfer-se de la pressió han sortit a base de pilotes llargues hi han arribat en 2 o 3 ocasions fins a la nostra porteria. En una d’elles al límit de la primera part ens han marcat el 1-2 amb el que s’ha arribat a la mitja part.
En la represa hem millorat una mica la pressió, però en atac seguíem una mica espesses. Amb tot hem millorat la mobilitat i han començat a sortir parets i penetracions. En una d’elles una combinació per l’esquerra de la Marina i la Laura, ha acabat en un xut que ha posat el 1-3 en el marcador. Era el minut 14 de la segona part i a partir d’aquí hem tingut 2 o 3 oportunitats més de marcar, que ha aturat la portera local.
Tot i que no ha estat un bon partit, cal donar mèrit a les noies pel seu esforç i també donar mèrit a les jugadores de Les Corts que han sabut fer una bona defensa, que no ens ha permès lluir el nostre joc.
Han Jugat: Andrea(Portera 1a part), Laura, C. Docón, Marina i Ruth (5 inicial) Raquel, Sara Marina, C. Bordoy,
Han Marcat: Laura (2 gols), Clara Bordoy (1 gol)