diumenge, 5 de febrer del 2012

Un gran SÈNIOR "A" guanya 5-4 al Pla de Llobregat i tanca la primera volta a la part alta de la classificació, amb 25 punts.

Els nois d'en Víctor Medina acaben la primera volta amb una important victòria davant d'un gran Pla de Llobregat. Vint-i-cinc punts en quinze partits no està gens malament. Amb partits com el d'avui queda demostrat que ja ens hem adaptat plenament a la nova i exigent categoria. Els partits contra els de l'Hospitalet no deceben mai. Ja la temporada passada vam viure dos vibrants partits contra ells i aquesta tampoc ens volem quedar enrera. Els "Abuelo", Tamayo, Manolo, Víctor i companyia ens ho han posat molt difícil, però els nostres "vailets" s'han sabut posar les piles i han demostrat que encara poden fer més a la segona volta.
El primer gol l'ha marcat en Toni, en el minut 5, molt ben situat en el segon pal, després d'una excel.lent jugada de l'Àlex i una rematada del Paco. L'empat a un ha arribat en el minut 9, amb un desafortunat rebot que ha entrat dins la nostra porteria. En Rafa ha tingut un parell de bones intervencions que han evitat mals majors. Un clar penal ha servit perquè en Ruben fes el 2-1, en que ha acabat la primera part. A la segona, els del Barcelonès han començant pressionant i disposats a treure quelcom positiu. Així ha arribat l'empat a 2 en el minut 4. L'alegria els hi ha durat poc perquè uns segons més tard, en Josep ha desfet la igualada, fent el 3-2. Els dos equips seguien deleitant a la gèlida graderia amb bones jugades a un i altre costat de la pista. En una jugada desafortunada, el Pla ha fet l'empat a 3 en el minut 9. En un moment de molt bones jugades a una i altra àrea, en Paco ha tornat a desfer la igualada, fent el 4-3 en el minut 11. Un minut més tard, els de l'Hospitalet tornaven a posar la por al cos dels molinencs, fent l'empat a 4. El Pla s'havia anat carregant de faltes i així ha arribat la sisena en el minut 16. En Manolo no ha pogut aprofitar l'oportunitat de marcar des dels 10 metres i la pilota ha sortit per damunt del travesser. L'emoció ha arribat fins el darrer minut de partit quan en Josep ha fet el definitiu 5-4. En els darrers segons, en Víctor ha fet un parell d'aturades de molt mèrit que han evitat que el Pla s'endugués algun punt cap a l'Hospitalet. Després del vist avui, ens espera una gran i esperançadora segona volta de campionat.
Han jugat: Rafa, Toni(1 gol), Paco (1 gol), Josep (2 gols), Àlex, Ivan, Ruben (1 gol), Manolo, Borja, Isaac, Jesús i Víctor G.