dilluns, 13 de febrer del 2012

GRAN partit del BENJAMÍ "A" contra el LIDER indiscutible

El partit de dissabte era d'aquells que fan pensar abans de començar que serà un "match" sense història. Mirant la classificació (Martorell líder guanyant-ho tot, amb més de 100 gols a favor i uns 20 en contra; FS Molins 99 3ers per la cua) i el resultat a l'anada (16-0), era raonable pensar així. Però al vestuari no entenem de classificacions ni de resultats, només pensàvem en posar-los-hi difícil i vendre molt cara la nostra pell. Tant, que els de Martorell podrien haver-se deixat els primers punts de la temporada a la Sínia, en un partit que més aviat semblava que enfrontava als dos primers classificats.
El partit va començar amb certa superioritat del Martorell, que tocava i tocava i feia algunes ocasions, ben aturades per la defensa i el nostre porter Eric, que va fer tot un partidàs. En una d'aquestes van fer al minut 10 el 0-1. Lluny de desanimar-nos, vam plantar cara al millor equip de la categoria, i en uns minuts de control total dels nostres, vam aconseguir remuntar el partit 2-1, amb gols de Gerard (pressionant, roba pilota i marca) i d'Albert, després d'una bona jugada de l'equip. La tònica del partit fins la mitja part va ser la mateixa, possessió pels nostres, que pressionaven amb força encert, feien bones jugades i deixaven entreveure que el partit el podia guanyar qualsevol... Qui ho hauria dit! Només en dues jugades desafortunades, en què dos jugadors locals van cometre dues errades tècniques, van donar ales als visitants, que aprofitaven dues pilotes mortes al mig del camp, encarar a l'Eric i remuntar el partit 2-3. Així acabava la mitja part.
La segona part va seguir amb la mateixa tònica, amb els 2 equips llançats a l'atac. D'una banda, els atacs del Martorell eren molt ben aturats, ara, per la nostra defensa, que va lluitar com mai l'havíem vist abans. D'altra banda, el porter visitant (3 aturades quan en Gerard i en Pau xuten sols davant seu), dos pals i el seu tanca (que corria molt i tallava molts contraatacs) van aturar les acomeses molinenques a la porteria dels de Martorell. És així com, només a falta de 5 minuts, el resultat es mantenia intacte en el 2-3, tot i que els nostres van fer mèrits per empatar o, fins i tot, guanyar. Però, al final el Martorell va saber rematar el partit amb una bona jugada d'equip, posant el 2-4 definitiu quan gairebé no quedava temps per a més.
Cal felicitar als nois pel partit de dissabte, un símptoma més de l'evolució que estant realitzant, així com de l'esforç i la feina en equip que estan mostrant cada dia més! Ens sentim molt orgullosos d'aquest grup, que cada setmana ens fa vibrar més des de la graderia i des de la banqueta! Força Molins 99!