dissabte, 11 de febrer del 2012

Un constant i pacient SÈNIOR "A" dona la volta al marcador i guanya 4-3 al Sang Culé

El dissabtes a la tarda, un s'acosta a La Sínia per gaudir d'una bona tarda de futbol sala i us puc assegurar que habitualment ho aconsegueix. Avui, la tarda ha començat moguda amb la gran victòria de l'Infantil "A" i ha continuat amb la derrota per la mínima del Juvenil "B". Però les fortes emocions s'han fet esperar fins al final de la tarda, quan un gran i pacient SÈNIOR "A" ha cuinat una treballada i merescuda victòria, davant d'un ordenat Sang Culé, que s'havia tancat a pany i forrellat a la seva àrea i que anava guanyant el partit fins a 4 minuts pel final. Els barcelonins han vingut a La Sínia, han col.locat l'autocar davant la seva porteria i a esperar algun miracle que els permetés fer algun golet. La primera part ha estat bastant avorrida pel públic, ja que semblava que els visitants no volien jugar i nomes es dedicaven a destruir el joc local. Les nostres oportunitats només arribàven de xuts llunyants del Paco, del Pepo i del Borja. En el minut 13, un desafortunat penal ha posat pel davant als barcelonins (0-1). Encara abans d'acabar la primera part, hem tingut alguna oportunitat d'empatar amb algun xut llunyà, com un del Ruben que no ha entrat per ben poc. La segona part ha començat amb la mateixa tònica, amb un Sang Culé molt ben col.locat en defensa i només disposat a acostar-se a la porteria dels molinencs amb algun contraatac. En el minut 2, un xut per l'esquerra, amb rebot inclós, ha fet pujar un injust 0-2 en el marcador. Els nostres estaven molt intranquils i no hi havia manera de crear alguna jugada de perill, davant la numantina defensa dels de la capital. Només hi havia una manera d'obrir el pany i el forrellat dels barcelonins i aquesta era jugar de cinc. Avui hi hem començat a jugar quan encara faltaven 10 minuts per acabar el partit. Amb un joc constant, meticulós i pacient, els nostres anaven posant setge a la porteria visitant i així, en Josep ha escurçat distàncies en el marcador, fent l'1-2, en el minut 12. Tot semblava ben encarat, però en un contraatac, en el minut 14, el Sang Culé tornaca a incrementar la seva renda, fent l'1-3. La sort, ben buscada pels nostres, ha fet que marquéssim el 2-3, amb un gol en pròpia porta dels forasters. Era el minut 15. La perseverància en el joc ben controlat ens ha dut a que l'Àlex marqués l'empat a 3 en el minut 17. Un minut més tard, el mateix Àlex ha errat un llançament des dels 10 metres en que havia sigut castigat el Sang Culé. Però, com ja s'ha demostrat diverses vegades aquesta mateixa temporada, la paciència i la constància ha fet esclatar de joia i alegria als nostres jugadors i aficionats, quan faltant només un minut per acabar el partit, en Paco ha marcat el definitiu 4-3, que ens manté ferms en els llocs capdavanters de la taula. Una vegada més, els nois d'en Víctor Medina han demostrat que s'estan plantejant molt seriosament la possibilitat de fer grans coses en aquest campionat, que tot just començava avui la seva segona volta.
Han jugat: Rafa, Víctor S., Ivan, Paco (1 gol), Àlex (1 gol), Borja, Ruben, Josep (1 gol), Isaac, Joan i Jesús.