dissabte, 25 de febrer del 2012

L'INFANTIL "A" guanya a la pista de l'Abrera i segueix lluitant pel campionat (2-5)

Victòria incontestable del nostre Infantil A a la pista de l'Abrera, cuer de la categoria, aquesta tarda de dissabte.
L'equip del Molins99 ha sortit des del primer minut a pressionar a dalt, i això ha provocat que el desenvolupament del partit s'hagi donat gairebé tota l'estona a la pista del rival. Amb tot i això, el primer gol s'ha resistit molt, per culpa de la mala punteria dels nostres i del poc remat que hem tingut en els metres finals.
Tot i que s'ha intentat seguir en la pressió i el ritme, la intensitat ha anat caient poc a poc, ja que la qualitat del rival tampoc ajudava massa. No obstant, una jugada del Quim a la zona d'atac, ens ha permès anar al descans amb un mínim avantatge (0-1).
El partit estava control·lat i sols faltava ser més dinàmic en atac, buscar més combinacions, i que entressin els remats.
Amb tot i això, els primers cinc minuts de la represa el nostre porter, l'Òscar ens ha salvat de l'empat en dos 1 contra 1, i on ha demostrat el perquè és el porter menys golejat de la categoria.
Després, la reacció ha arribat, i amb uns pocs minuts d'intensitat, han arribat tres gols més dels nostres, i el partit ha quedat sentenciat.
Aprofitant la relaxació dels nostres, l'Abrera, amb dues jugades de contratac ha posat una mica d'emoció al partit, faltant cinc minuts pel final. Però la cosa no ha passat a majors, i s'ha control·lat el partit en el tram final, i inclús s'ha ampliat l'avantatge en l'últim segon, deixant el 2-5 definitiu en el marcador.
En resum, partit més aviat discret del nostre Infantil A, però que els consolida en el segon lloc de la classificació, i els situa en disposició de lluitar pel campionat. A destacar que l''equip no perd des de fa tres mesos, i que ha encadenat 6 victòries consecutives.
Han jugat: Oscar Carrasco (porter), Miquel Navarro, Quim Valldaura, Oscar Quesada, Joan Pitarque -cinc inicial-; Bernat Ferrer, Pau Llopart, Albert Tubau, Carles Vázquez i Joan Fradera