dissabte, 19 de maig del 2012

El CADET-JUVENIL Femení, nou equip de DIVISIÓ d'HONOR al derrotar per 6-1 al Palau Solità i Plegamans, en el partit de tornada del Play-Off.

Les noies del Borja i del Xavier acaben d'escriure una de les pàgines més grans i boniques de la història del CFS MOLINS 99, al fer realitat l'ascens a DIVISIÓ D'HONOR. Amb un global de 10-3 han guanyat el Play-Off al CFS Palau Solità i Plegamans: 2-4 a l'anada i 6-1 a la tornada.
MOLTES FELICITATS EQUIP !!!
Tal com diu l'himne del Liverpool: YOU'LL NEVER WALK ALONE ! Les noies del Juvenil no han caminat soles, perquè La Sínia estava plena a vessar d'aficionats molinencs, que no han parat d'animar-les.
Les noies abans del partit. Hi falta la Jèssica que estava malalta. Un equip irrepetible !

CRÒNICA DEL PARTIT:
CFS MOLINS 99 – 6   CFS PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS - 1
El somni de la DIVISIÓ D’HONOR s’ha fet realitat aquesta tarda a la SINIA. Amb un pavelló ple a vessar i el bon joc desplegat per les noies d’en Borja hem derrotat a un combatiu CFS PALAU SOLITÀ que ha vingut a Molins a competir, i a jugar-nos la final amb moltes ganes.
A l'inici del partit i amb el resultat a favor, el Molins s’ha disposat en una defensa de mitja pista per intentar que el Palau Solità no marqués i fos capaç de posar-se dins del Play-Off. I es pot dir que ho hem aconseguit ja que en tota la primera part només han xutat en 3 ocasions a porta i una ha estat el penal.
En defensa, el Palau ha vingut a pressionar la nostra sortida de pilota, però aquest aspecte del joc les nostres noies el tenen ben après i això ens ha donat serenitat en la construcció. En atac ben aviat hem tingut oportunitats, gràcies a un parell de pilotes robades al mig del camp. Ja en el minut 3 en una jugada en que ha participat totes les jugadores ha acabat en un xut des de l’esquerra de la Ruth que ha marcat el 1-0. El joc no ha canviat gaire, la pilota era més nostra que de les rivals i en aquesta fase ens hem aproximat a la porteria rival però sense massa perill, i en canvi l’Andrea ha tingut 2 aturades a xuts de les jugadores del Palau.
Uns minuts més tard, concretament en el 15, una bona combinació entre la Marina i la Laura, ha deixat aquesta última en avantatge pel centre de l'atac lo qual ho ha aprofitat per clavar un fort xut i per marcar el 2-0. La cosa ha seguit mes o menys igual i uns minuts més tard, ja en el 22, a la sortida d'un còrner la Laura ha tornar a marcar el 3-0. ( ha estat el primer “manza” de la temporada que surt)
Solament un minut més tard, l’àrbitre ha senyalat com a penalti unes mans involuntàries de la Marina, que el Palau ha aprofitat per marcar el 3-1 i agafar una mica d’oxigen. Amb aquest resultat hem arribat a la mitja part.
En la represa, la pressió del Palau ha seguit, tot i que amb el pas dels minuts les nostres han premut una mica més l’accelerador i la pressió del Palau ja no era tan intensa. En aquesta fase del joc hem començat a xutar més a porta, i sobretot a tenir més la pilota. Cap al minut 13 una altra combinació entre la  Laura i la Marina, ha deixat en aquesta ocasió sola la Marina davant de porteria, que ha marcat el 4-1.
Ja cap al final del partit en el 22, en contraatac que ha desfet la portera rival sortint de la seva porteria i cedint banda, l’ha aprofitat la Laura que en una sacada de banda molt ràpida, que ha agafat a la portera rival descol·locada i ha passat la pilota sobre la Sara que ha marcat el 5-1. Un minut més tard, la Ruth ha robat una pilota i ha marcat el 6-1 definitiu.
Avui cal destacar molt especialment el paper de l’afició, que en tot moment ha estat al costat de l’equip animant i fent un ambient de festa, que ha ajudat al nostre Juvenil femení a fer un gran partit i a guanyar aquest Play-Off d’ascens.
Per acabar voldria destacar com es mereix, el mèrit que tenen aquestes jugadores i el seu entrenador. El mèrit  de aguantar tot l’any passat sense competir, però entrenant cada setmana; el mèrit d’aprendre a jugar i el mèrit del seu entrenador d’ensenyar-les, el mèrit de fer una boníssima temporada guanyant molts partits i fent un munt de gols, i sobre tot, el mèrit d’anar totes a una i fer un grup magnífic.
Per tant crec que aquest ascens es el millor premi que poden tenir, tant elles com en Borja.
FORÇA JUVENIL FEMENÍ i FORÇA MOLINS 99 !!!
Han Jugat: Andrea (Portera),  Sara, Laura, Clara Docón i Ruth (5 inicial);  Clara Bordoy, Raquel, Marina i Amanda.
Han Marcat: Rut (2 gols)  Laura (2 gols), Marina (1 gol), Sara (1 gol)