divendres, 18 de maig del 2012

El JUVENIL "A" tanca la temporada guanyant 0-2 a la pista del Casp i ara, per pujar a 1a, ha d'esperar que el Montbui només sumi un punt en els dos partits que li resten.

Darrera foto d'un equip que difícilment es tornarà a repetir.
JUVENIL "A" => AE CASP - CFS MOLINS 99: 0-2
El JUVENIL "A" ha fet els deures guanyant 0-2 a la pista del Casp i ara ha d'esperar una ensopegada del Montbui, per pujar de manera directa a Primera Divisió. Si el Montbui només suma un punt en els seus dos darrers partits, el Juvenil "A" del CFS Molins 99 serà nou equip de 1a Divisió. Si no es donen aquestes circumstàncies, haurem d'esperar que una reorganització de grups ens dugui a Primera.
Avui era el darrer partit del David i del Xavi, que la temporada vinent seran sèniors. Moltes gràcies a tots dos per les vostres ganes i entusiasme !
Una setmana més, els nostres juvenils han hagut de suar la cansalada per poder emportar-se els tres punts, aquesta vegada del pavelló Marítim de la Barceloneta. La primera part ha sigut molt igualada i amb poques oportunitats pels dos equips. De totes maneres, les millors les han protagonitzat els molinencs. L'Arni, l'Isaac, en David, en Guti, en Xavi i en Marc n'han tingut alguna de molt bona per haver innaugurat el marcador. A la represa, els nostres han sortit molt motivats i decidits a emportar-se cap a Molins de Rei els 3 punts. Pressionant a tota la pista han arribat les millors oportunitats dels nostres. En el minut 2 era l'Agus, en el 5 era l'Isaac, en el 9 tornava a ser l'Agus qui han posat en perill la porteria local. Després, l'Arni n'ha tingut dues de molt bones en un cara a cara amb el porter, però no ha pogut resoldre. En el minut 8, en Jordi ha fet una excel.lent intervenció que ha evitat un gol clar dels del Casp. Els nostres estaven assetjant la porteria local i tot feia pensar que el gol molinenc arribaria haviat. L'Ale i en Xavi també ha ntingut la seva oportunitat. Però, en el minut 18, en Manel ha marcat el 0-1, en una excel.lent jugada per l'esquerra de l'atac molinenc. Per segona setmana consecutiva, en Manel ha estat decisiu per obrir la llauna. En el minut 20, amb el Casp jugant de cinc, en Jordi ha xutat des de la seva àrea i en Marc només ha hagut de tocar-la lleugerament per marcar el definitiu 0-2, que ha fet embogir al públic molinenc. Destaquem, que aquest era el segon partit consecutiu que en Jordi ha mantingut a "zero" la seva porteria. Com en els darrers partits, en Jordi Riera s'ha transformat en Sant Jordi Riera, aturant tot el que li ha arribat. Un gran final de temporada del nostre porter.
Han jugat: Jordi, Marc (1 gol), Guti, Xavi, Isaac, Ale, David, Manel (1 gol), Arni i Agus.
També aprofitem l'avinentesa per donar les gràcies al Raul, del cadet "A", i al Víctor, del juvenil "B", que també ens han ajudat a aconseguir el que hem aconseguit.
Després del partit, tots hem sentit una mica de nostàlgia, perquè serà molt difícil que aquest equip es torni a repetir. A partir de la propera temporada, en David i en Xavi jugaran amb el sènior i segurament, altres companys del cadet ens ajudaran a dur aquest equip cap endavant. MOLTA SORT A TOTS !!!