dissabte, 12 de maig del 2012

El JUVENIL "A" fa els deures i guanya 0-1 a Terrassa i ara espera l'ensopegada del Montbui.

FS Bonaire - CFS Molins 99: 0-1
Aquest matí a Terrassa, els nostres juvenils s'han hagut d'esforçar molt per endur-se els tres punts de la pista del Bonaire. Damunt la pista no s'ha notat gens la diferència en la classificació d'un i altre equip. Estaven jugant el darrer classificat i el quart, que s'està jugant l'ascens a primera, però damunt la pista semblava que ambdos equips s'estaven jugant el campionat. El partit ha estat molt interessant i s'ha resolt, en el minut 9 de la 2a part, en una jugada per l'esquerra del Manel. Els nois d'en Jorge sabien el que s'estaven jugant i des de l'inici del partit han jugat molt seriosament, encara que sense massa fortuna davant la porteria contrària. Al final, el partit s'ha resolt a la segona part, en una jugada aillada, que en Manel ha finalitzat amb molt d'encert. Amb aquest resultat, hem superat al Montbui en la classificació i ja som tercers, encara que l'equip de l'Anoia té dos partits menys, però és molt important que noti una mica de pressió. Esperem que demà ensopegui davant el Pares i Mares de Martorell.
Han jugat: Jordi, Agus, Isaac, Xavi, Arni, Manel (1 gol), David, Guti i Raul.
També hi era en Marc, que no ha jugat perquè estava lesionat del genoll.