diumenge, 27 de maig del 2012

L'ALEVÍ "A" tanca la temporada amb una derrota (3-2) a Olesa.

Darrera foto de la temporada del nostre ALEVÍ "A". Molta sort a tots.
FS OLESA - CFS MOLINS 99: 3-2
L'ALEVÍ "A" ha acomiadat la temporada amb una derrota a la pista del FS Olesa. El partit ha estat molt interessant i amb molta igualtat damunt la pista. Al descans hi hem arribat amb un ajustat 1-0. A la represa el joc ha canviat radicalment i els nois de l'Uri han atacat constantment, posant a prova, en diverses ocasions, al porter local. Però l'Olesa, en dos desafortunats contraatacs, han fet dos gols més, posant un 3-0 en el marcador. Els molinencs no s'han desanimat i han seguit posant setge a la porteria local, però la pilota no volia entrar entre els tres pals. No ha sigut fins el minut 46, que amb un fort xut des de fora de l'àrea, l'Albert ha pogut fer el primer gol molinenc (3-1). El partit ha entrat en una fase de molta intensitat, arribant el segon gol dels nostres en el minut 47, marcat pel Roger. Era el 3-2 i ja no hi ha hagut temps per a més. En definitiva ha estat una immerescuda derrota dels nois de l'Uri, que hi han posat intensitat i bon joc, però la sort no els ha acompanyat.
Per la meva part, només em resta dir que ha sigut un plaer fer les fotos i la crònica de cada partit i també ha sigut una satisfacció el poder compartir tants bons moments amb els nois i els pares de l'ALEVÍ "A".