diumenge, 13 de maig del 2012

A un pas de la glòria ! El Cadet-Juvenil Femení guanya 2-4 a Palau Solità el 1r assalt de la lluita per l'ascens a Divisió d'Honor

Escollides per a la glòria: les noies del Borja i del Xavier, a una passa de la Divisió d'Honor.
PALAU SOLITA I PLEGAMANS – 2   CFS MOLINS 99 - 4

El Juvenil Femení fa un pas endavant al guanyar per 2-4 al camp del Palau Solità i Plegamans. El partit va començar amb una mica de respecte dels dos equips, ambdues defenses van ser plantades a mitja pista per tal d’aprofitar les contres.
A la sortida d’un corner, la Laura va avisar amb un xut que va tocar l’escaire i va marxar fora. Va semblar que aquesta oportunitat va esperonar a les molinenques i poc a poc van arribar més ocasions. Sobre el minut 6, la Laura i la Sara fan una paret per sobrepassar la defensa, la Ruth va rebre escorada a la dreta i va engaltar un xut que va entrar dins de la porteria local, l’afició visitant ja començava a embogir, però encara no estava tot vist. Una recuperació de la Laura a camp propi va generar un contraatac on la Clara Docón va rebre una passada elevada de la mateixa Laura per definir davant de la portera el 0-2.
Les noies del CFS Molins 99 van seguir apretant i així va arribar el tercer gol. Després de fer una paret amb la Ruth, la Laura va regatejar a una defensa i va creuar la pilota al segon pal. Ja al minut 15 la mateixa Laura va fer el quart gol a la sortida d’un corner.
L’equip local a partir del 0-4 va començar a posar-hi més cor i ganes, així en una recuperació de pilota a mitja pista va fer l’1-4 amb el que s’anava a la mitja part.
A la represa el Palau Solità i Plegamans va sortir a per totes, en certs moments les molinenques eren incapaces de sortir de la pressió i perdien un elevat número de pilotes a mitja pista, això va generar un seguit d’ocasions locals que o bé l’Andrea va aconseguir aturar o la defensa va desbaratar. La Jèssica va tenir una ocasió per fer un gol però el seu xut a l’u contra u va anar fora per poc. Les locals no es rendien i així va arribar el 2-4, obra de la número 7 que també va fer-ne el primer. A més, abans del gol van tenir un pal. Les noies quan aconseguien sortir de la pressió i trenaven passades arribaven amb perill. A l’últim segon de partit la Laura, després de fer una gran combinació amb la Sara, va estavellar el seu xut al pal.
No podem oblidar l’excel·lent afició que va acompanyar al nostre Juvenil Femení fins a Palau Solità i Plegamans!! Van ser un element bàsic en la victòria de les noies, moltes gràcies!! A més, la Marina va tornar a disputar uns minuts després d’estar unes setmanes apartada de la competició, enhorabona!!
Ara ens toca rematar una gran temporada el proper dissabte 19 de Maig a les 19.00h. al Poliesportiu la Sínia, ja que es disputarà la tornada dels Play-Off d’Ascens a Divisió d’Honor! Animeu-vos a venir! I si podeu portar el xandall, samarreta de competició o una samarreta blava molt millor, així la Sínia farà més goig!!
L'afició s'ho va passar d'allò més bé.
FORÇA JUVENIL FEMENÍ !!! FORÇA MOLINS 99 !!!
Han Jugat: Andrea (Portera), Laura, Sara, Amanda i Ruth, (5 inicial)  Marina, Raquel, Jessica, Clara Bordoy i Clara Docón.
Han Marcat: Laura (2 gols)  Clara Docón (1 gol), Ruth (1 gol)