dimecres, 30 de maig del 2012

ESPORTÍSSIM-2012: En un emotiu acte, el CFS MOLINS 99 reconeix al JOAN BAQUÉS "COCO" i a les noies del CADET-JUVENIL Femení, com a esportistes més destacats del club.

El CADET-JUVENIL Femení, premiat en l'Acte de reconeixement de l'Esportíssim-2012.
En JOAN BAQUÉS "COCO", ha estat premiat per la seva llarga i brillant trajectòria en el nostre club. Han recollit el diploma, la seva esposa ANNA i el seu fill JAN.
Festa grossa aquesta tarda al Pati de Ca n'Ametller. L'alcalde de la vila, Xavi Paz i el president de l'àrea de servei a les persones, Joan Ramon Casals, han fet entrega dels diplomes acreditatius als esportistes més destacats de la vila de Molins de Rei durant la darrera temporada. Per part del CFS MOLINS 99 han estat premiats:
- JOAN BAQUÉS "COCO": en la temporada del seu comiat com a esportista en actiu, el CFS Molins 99 ha volgut reconèixer a un dels millors jugadors i golejadors de la història del nostre club, així com pel seu compromís envers la nostra entitat i l'esport de Molins de Rei.
Per motius laborals, en Joan no ha pogut recollir el premi i en el seu lloc ho han fet la seva muller Anna i el seu fill Jan. MOLTES FELICITATS JOAN !!!.
- Equip CADET-JUVENIL Femení: el CFS Molins 99 ha volgut reconèixer al millor equip de la temporada, per la seva persistència, pel seu esforç i continuitat, per la seva esportivitat, pels seus resultats esportius, i perquè, competint a la Lliga Catalana de 1a Divisió, Grup 2, han assolit l'ascens a DIVISIÓ D'HONOR CATALANA de Futbol Sala.
Elles són: Raquel Arellano, Sara Atanes, Ruth Castro, Clara Bordoy, Clara Docón, Andrea Guerrero, Jèssica Muñoz, Laura Oliva, Amanda Vallès i la gran capitana, Marina Docón. En BORJA Carasusan ha estat el seu entrenador i en XAVIER Oliva el seu delegat i cronista.
MOLTES FELICITATS NOIES !!!
Diades com la d'avui ens fan sentir molt feliços perquè tenim el goig de reconèixer públicament a grans esportistes i sobretot a grans persones. Qui coneix al Coco sap que estem parlant d'un esportista que ho ha donat tot damunt de la pista, gran golejador, gran company, amic dels seus amics, generós i disposat sempre a donar-te un cop de mà. En Joan, va ser un d'aquells bojos pel futbol sala que ara fa 13 anys va fundar el nostre club i mai se'n ha separat. Ara ens ha dit que "penja les botes", però no ens deixa i seguirà unit al club, col.laborant des de la junta. Per motius laborals avui no ha pogut ser a Ca n'Ametller, i ha cedit l'honor de recollir el premi a la seva muller Anna i al seu relleu, el seu fill Jan.
Què us he de dir de les noies del Borja i del Xavier que no s'hagi escrit ja. Quina excelsa temporada que han fet. Com han jugat, com ens han fet disfrutar. Sempre humils i discretes. Mai han volgut reconèixer que són molt "bones" jugant, però us puc assegurar que juguen molt bé al futbol sala. Han passat alguns mals moments, però la seva persistència i esforç les ha fet superar tots els obstacles i al final han tingut el premi merescut de l'ascens i avui, el reconeixement públic de la vila de Molins de Rei. Tant en Borja com en Xavier han ajudat molt a crear aquest fantàstic equip. Responsables i discrets, en tot moment han sabut estar allà on calia i sense fer massa soroll. La temporada vinent, aquest equip ja no es podrà repetir perquè algunes de les noies seran sènior, però de ben segur que el seu esperit de superació i esforç persistirà per sempre.

VISCA el MOLINS 99 !!!
Crònica de l'Esparver.