dissabte, 5 de maig del 2012

L'INFANTIL "A" acaba la lliga amb un empat (3-3) a Martorell

AE MARTORELL - CFS MOLINS99: 3-3
Partit jugat aquest migdia a la pista del Martorell, on cap dels dos equips s'hi jugava res, ja amb la classificació definida. El Molins99 es presentaven amb moltes baixes, cobertes en part per nois de l'Aleví.
Primera part força igualada amb els nostres força ben posicionats i on el resultat ha estat altern. Després del 0-1 aconseguit amb una bona jugada de paret, el Martorell ha empatat amb una jugada on la nostra defensa no ha sabut refusar la pilota. Altra vegada però, de seguida, els nois de l'Alex s'han tornat a avançar però el Martorell ha aconseguit empatar abans del descans.
La segona part, el Molins99 ha sortit a buscar el partit, i el nostre porter gairebé no li ha arribat cap pilota. Les jugades d'atac i ocasions s'han multiplicat però sols s'ha aconseguit un gol que donava justícia al que s'estava veient a la pista. Però en el darrer segon, el Martorell, després d'una jugada de rebot i amb molta sort, ha assolit l'empat, quan l'àrbrit anava a pitar el final.
En resum, partit on amb una mica més de sort s'hagués guanyat de manera clara.
A destacar del partit, el bon debut dels tres nois que venien de l'Aleví, el Pau (segur en defensa i que s'ha retirat lesionat), el Ferran (porter a la primera part, donant sensació de seguretat) i l'Albert amb un joc d'atac molt dinàmic.
S'acaba doncs la temporada oficial, amb un cinquè lloc aconseguit que es pot considerar poc, a tenor del què s'ha vist en els partits. L'equip ha estat molt bé en línies generals, amb un joc de toc i de pressió, i amb una mica més de sort en alguns partits, a ben segur estaríem parlant d'una classificació molt més bona. Com exemple, el campió, el Vallirana, un equip ni molt menys superior al Molins99, i que en els dos partits jugats contra ells, amb dos empats, ens vam merèixer la victòria.
Moltes felicitats i a seguir progressant!!!
Desitjar també que el Joan Pitarque el puguem veure aviat altra vegada defensant els nostres colors
Han jugat: Ferran Llopart (porter primera part), Quim Valldaura (2 gols), Pau Cinca, Albert Pagès, Albert Tubau, Ferran Carrasco (1 gol), Oscar Quesada (porter segona part) i Bernat Farré